Dar od Boha? Pekelný vynález? Ľudstvo o ňom skoro nič nevie, no napriek tomu sa s ním zahráva.
Diskutujte - jedavate ho? Chutí vám? Ako ho používate? Ako sa váš vzťah k nemu vyvíjal?
Ja napr. ho aj celkom môžem, ale vždy ma zaráža jeho chuť. Keby mi ho neposunuli s tým, že je to jedlé, tak sám od seba by som sa nikdy neodvážil. Podľa tej chuti by som si myslel, že sa to asi nemá jesť. Proste tak si predstavujem chuť nejakej nejedlej až jedovatej rastliny. Minule som ho dal skreckovi (neviem podľa čoho škrečok vie, čo je jedlé a čo nie) a ten vyzeral úplne nadšene - viac ako z jablka.
@slackerbitch mne tiež nechutil, ale čítal som, aký je zdravy, tak som skúsil a dalo sa to - namacal som si ho do jogurtovo-cesnakoveho dipu. To bolo pred rokmi, dnes ho jedavam aj samý (ale zriedkavo)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ALE V SALATOCH JE MEGA, milujem tu jeho chrumkavost a aj chut mam rada, ale mas pravdu, ze je to dost specificka, zvlastna chut