momentálne sa bojím toho, že ma neprijímu na moju vysnívanú školu, o ktorej snívam už 7 rokov ..a môj život potom prestane mať zmysel, pretože nebudem robiť to, čo ma baví
a okrem toho smrti ( @melancholik musím sa zasmiať
nejak trvalo v sebe neživím žiadne strachy, ale ofkórs bojím sa viacerých vecí
napr. nejakého vymytia mozgu, alebo zmeny osobnosti, nejakému mentálnemu postihnutiu, chorobe ktorá toto podnecuje, alzheimer a všeličo, toto ma tak trochu desí.
a taktiež sa bojím nejakého nie veľmi príjemného politického režimu, vojny a tak. No to sú dosť nadčasové myšlienky, nad ktorými nepremýšľam.
Raz v jednom videu hovoril jeden o strachu, niečo o tom ako prekonať strach a povedal niečo takéto.
Strach máme preto, lebo nežijeme v reálnom svete okolo nás, nežijeme v tom momente, ale žijeme v našej hlave, v predstave. Bojíme sa niečoho čo nie je, bojíme sa iba predstavy niečoho, čo môže byť ale nie je.
Niečo také, dalo by sa to aj lepšie napísať. No ja len tak toto napísal.
Z čoho mám strach? Čoho sa bojím? Ako väčšina, možno aj všetci, tak smrti. Ale nie tej takej prirodzenej v starobe. Ale napríklad zrazí ma auto a zomriem v 30 rokoch. Skoro všetok strach je spojený so smrťou. No dobre, už nepíšem.
@lui74 ale som podcenil vychovu, ti predtym ked som im dal prst, poslusne prisli, ale tohto nevytrepem z klietky ani za boha, on vecer stale vylezie von z klietky a spi na klietke tak jedine vtedy, alebo rano ho viem niekam odniest inac nevylezie cely den ale inac ja ked som mu kupil tu taku tycinku pochutku pre nich, on aj na to cumel z druhej strany bydla, ze wtf, to co to tu mam DD
@method tiež som zanedbal výchovu... ale tak ten môj ked má dobrú náladu, skočí mi aj na prst a lieta mimo klietky celý deň a potom je ťažké ho do nej na noc dostať a papagáje si potrebujú na nové veci chvíľku zvykať, kým sa do nich odvážia pustiť
seriozne, ako sa moze niekto bat smrti? ved aj tak zomreme a ak nahodou predcasne, tak preto, lebo sa to zrejme ma stat mna napr. 3 dni pred narodeninami skoro zrazila elektricka
a ak sa mam niecoho bat, tak vlastnej myslej, lebo psychikou si clovek privolava a vyvolava vsetko zle a odtial vsetko prameni...
sem tam buducnosti uzkosti, ale šak zvyk je železná košela... i tak odvykačkujem dosti pokrokovo.
Inak ja enviem...
mžono že samoty moemntalne...ale i to je len stav mysli::::zvykovaželezokošela::::
ale ono t vymyzne dosť len čo sa moja fyzcka stranka troška zotavi .D ale zasa ma dosť rozveseluje na durhej strane .D
bojim sa, ze mi hudba z mobilu ide cez reprak, aj ked pocuvam cez sluchatka
a este take veci akoo psychoticke stavy mysle, ktore si clovek neuvedomuje sam, ale vsetci ostatni to vedia/vidia, tam zapada aj stupidita
to je podla mna najhorsie, ale nejako chronicky z toho stach nemam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
a takisto seminárke, ktorú už mám mať na stredu hotovú
Sharkbeara.
zatiaľ som mala len dve
a inak sa bojím o svojich blízkych napr., a bojím sa spotrebičov, ktoré sa sami vypínajú/zapínajú
-.-
a okrem toho smrti ( @melancholik musím sa zasmiať
napr. nejakého vymytia mozgu, alebo zmeny osobnosti, nejakému mentálnemu postihnutiu, chorobe ktorá toto podnecuje, alzheimer a všeličo, toto ma tak trochu desí.
a taktiež sa bojím nejakého nie veľmi príjemného politického režimu, vojny a tak. No to sú dosť nadčasové myšlienky, nad ktorými nepremýšľam.
Strach máme preto, lebo nežijeme v reálnom svete okolo nás, nežijeme v tom momente, ale žijeme v našej hlave, v predstave. Bojíme sa niečoho čo nie je, bojíme sa iba predstavy niečoho, čo môže byť ale nie je.
Niečo také, dalo by sa to aj lepšie napísať. No ja len tak toto napísal.
Z čoho mám strach? Čoho sa bojím? Ako väčšina, možno aj všetci, tak smrti. Ale nie tej takej prirodzenej v starobe. Ale napríklad zrazí ma auto a zomriem v 30 rokoch. Skoro všetok strach je spojený so smrťou. No dobre, už nepíšem.
Smrť
Výšky
Pavúky
Alebo skôr, bojím sa toho čo bude PO smrti. To ma znepokojuje...
(o(o(o(o(o(o(o(o(o(o(o(o,o)o)o)o)o)o)o)o)o)o)o)
Osobné strachy sa u mňa týkajú najmä zdravia blízkych a toho, že nestihnem v živote uvidiet/spoznať aspoň zlomok toho, čo by som chcela.
Jaj, a najväčší vnútorný strach mám z toho aký je život neskutočne krehký.
a ak sa mam niecoho bat, tak vlastnej myslej, lebo psychikou si clovek privolava a vyvolava vsetko zle a odtial vsetko prameni...
Inak ja enviem...
mžono že samoty moemntalne...ale i to je len stav mysli::::zvykovaželezokošela::::
ale ono t vymyzne dosť len čo sa moja fyzcka stranka troška zotavi .D ale zasa ma dosť rozveseluje na durhej strane .D
a este take veci akoo psychoticke stavy mysle, ktore si clovek neuvedomuje sam, ale vsetci ostatni to vedia/vidia, tam zapada aj stupidita
to je podla mna najhorsie, ale nejako chronicky z toho stach nemam
A dážďoviek.
A horrorov.
...