Ako ja chápem, že na to, že sú to vysokoškolský vzdelaní ľudia majú mizerné platy. Len nechápem, že prečo sa všetci štátni zamestnanci rozhodli štrajkovať naraz
@8 lebo si z nich robia picu uz viac ako 10 rokov zo vsetkych....
Ako to je fakt smiesne 10% ziadaju zvysenie pri tych mizernych platoch a tak sa ku nim spravaju. A este budu picoviny do medii tlct, ze mame vela ucitelov, no ved nech pockaju 10 rokov....
No tak po prvé má ten štrajk začať na moje narodeniny čo je úplne najúžasnejší darček lebo môžem aspoň dať dáku párty hard pri detskom šampanskom a nie sa učiť biolu na utorok (teda pevne verím že sa naša škola zapojí aj do tohto štrajku keď sa zapojila už do dvoch predchádzajúcich).
A po druhé, z nie egoistického pohľdu ich v tom plne podporujem lebo tento štát je na piču a politici nevedia o čom.
Asi len toľko, že moja škola sa určite nezúčastní a možno ani žiadny nebude. Neviem, či by minister školstva dovolil, aby boli niekoľkodňové prázdniny len tak, pre nič za nič...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A plne ich podporujem.
Ako to je fakt smiesne 10% ziadaju zvysenie pri tych mizernych platoch a tak sa ku nim spravaju. A este budu picoviny do medii tlct, ze mame vela ucitelov, no ved nech pockaju 10 rokov....
Krajina na smiech...
či nie ked budu týžden až dva štrajkovat ták sa budu muset dajako dohodnut šk by sme na konci roka boli tupý jak boty
A po druhé, z nie egoistického pohľdu ich v tom plne podporujem lebo tento štát je na piču a politici nevedia o čom.
ale hlavne kvôli tomu že tí učitelia sú možno niektorí zakomplexovaní a tak, ale chcú nás niečo naučiť.. aby sme v živote niečo dosiahli..
a majú za to smiešny tabuľkový plat.. what the-?
držím palce!