Poznáte nejaké strašidelné príbehy alebo záhady, skratka nejaký príbeh s ktorého ide strach? Najlepšie také čo sa naozaj stali, také čo sa hovoria na stanovačkách a strašia sa tým malé deti. Ja ich síce pár poznám, ale tie už sú otrepané... potrebujem inš
ale ako mozeme vedet ze to co je vo verte neverte je naozaj pravda?? zato ze povedia ze FACT?? no nwm...ja ich poznam vela ale ked mne sa nechce rozpravat o tom..teda pisat
staci pozret moj blog .. je to sice dlhe a nepravdive ae myslim ze to stoji za to .. citala som to na stanovacke rano a boli z toho posrany este ze som to necitala vecer
čojaviem... ja mám aj svojich zážitkov dosť, ale nie sú dosť strašidelné (žiadne lesy a opustené budovy všakže) a ani také obšírne že na stanovačku... hlavne nevyvolávajte prosím vás duchov ani sa o nich nerozprávajte. je to nebezpečné...
Ja som bol raz s partiou na jednej oslave, dosť sa pilo a húlilo... no skrátka riadna party so všetkým čo k tomu patrí... Išiel som domov spolu ešte s 2 chalanmi a 1 babou.... už sme boli tak v pol ceste keď sme na oblohe spozorovali dva svetelné objekty (potencionálne UFO , potom jeden náhle zmizol a druhý ako keby sa začal približovať... všetci sme vzali nohy na lopatky a vrátili sa na tú párty celý vyklepaný a až do rána sme všetci kukali na oblohu ale už sme nič nevideli.... ťažko povedať či to boli halucinácie alebo nie, ale zážitok to bol poriadny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
nebol to ten boderator??