Strašne ma svrbia oči - nejaké dobré kvapky na alergiu?
Už niekoľko dní ma strašne svrbia oči, hrozne trpím, pravdepodobne mám alergiu, hoci predtym, som nič podobné nemala, žiadne kvapky nepomáhajú...čo mám spraviť aby to prestalo?
ideálne by bolo ísť k očnej, keďže na každé oči zaberajú iné kvapky nemusíš mať alergiu,môžeš mať "len" suché oči.. skús Refresh ... ale radšej by som išla k očnej na tvojom mieste
Mne na neznesiteľné svrbenie v máji až júli kvôli alergii pomáha Spersalerg alebo Antalerg. Myslím však, že sú len na recept. V lekárni Ti však poradia voľne predajnú alternatívu.
k očnému ist nepotrebujem, skor alergologovi, ale k tomu sa mi st skor ako na jesen neoplati ist, lebo ma udajne nemoze vysetrit pocas alergenneho obdobia...takze zatial hladam nejaky dočasny utlm,
z kvapiek je najlepsi opatanol lebo sa moze uzivat dlhodobo ale kvapky su urcene hlavne na alergicky zapal spojiviek ak ta oci "len"svrbia tak lepsie je uzivat antihistaminika,najlepsi je podla mna claritine
@20 asi tak. možno ti presne nepopíše diagnózu, ale niečo na utlmenie ti určite dá. veď tie lieky na alergiu nie sú podľa mňa nejako špecifikované. minimálne nejaký zodac, alebo čo to berie moja mama...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ale každé kvapky pôsobia na každého ináč. Takže to čo mne pomôže tebe nemusí a naopak. Najlepšie keď skúsiš sám...
ale keby si moc chcela tak doktor by ti povedal viacej...