Spoznal som dievca, bola strasne fajn super holka, mal som ju fakt rad, teraz som ju nejaky cas cca 2 mesiace moc nestretaval a uplne sa zmenila. Zacala fetovat (to este ked som ju spoznal si dala prvy krat piko vraj ze koli mne ze som za nou raz neprisiel). Pri mne zacala aj chlastat ona predtym skoro vobec nepila alkohol jej nechutil len travu hulila. Alkohol jej zachutil pri mne a teraz sa rozbija furt. Dava si vsetko od alkoholu cez koks az po piko, zatial este neni fetacka ale vidim ze to s nou ide dole vodou, mam z toho vycitky pritom ja som jej piko vzdycky zakazoval, ale tiez som si daval koks. Ja teraz moc nepijem ozerem sa len raz dvakrat za tyzden ale ona sa rozbija kazdy druhy den. Co s nou dopice je mi luto ze sa pokazilo take dobre dievca? A toto sa mi nestalo pri prvej toto iste som mal s dalsimi tromi babami. Proste chlap sa im chvilu neoziva (pritom si za to mohli same) a hned toto, pritom to vsetko boli slusne baby na zaciatku.
@riddler ona neni socka, jej rodina ma dost penazi. a viem urcite ze predtym nic neskusila okrem travy. prvy krat si dala piko ked sme sa spoznali a raz som za nou nedosiel. druhy den som bol radsej s nou, nevedela zaspat a bola z toho cela vystresovana, ja som bol cely cas s nou a snazil som sa ju dostat do normalu, nahulil som ju a potom uz bola ok. vtedy mi slubila ze uz si to uz nikdy neda. lenze u nej slub nic neznamena
@riddler to mas pravdu. aj ked zatial este neni vyslovene ozranka ani fetacka. ale mam pocit ze ked nezakrocim tak to s nou nedopadne dobre. Preco je take inteligentne dievca zaroven take jebnute? Ako ju mam presvedcit aby nerobila picoviny? Co mam kurva spravit?
A v čom spočíva jej inteligencia? V papieri,ktorý dostala v škole,v nejakom prázdnom titule? No tak to nie je záruka inteligencie. Alebo tým pojmom inteligencia myslíš jej názory,správanie,skrátka tú vrodenú,čo sa nedá naučiť? No aj taký človek môže spadnúť na dno,ak sa zamotá do problémov,v prvom rade si to musí sama uvedomiť a potom jej môžeš pomôcť.
@riddler hej nazory spravanie, ma bohatu slovnu zasobu a aj vedomosti co baby v jej veku nemaju, to proste vidis aj podla mimiky na prvy pohlad ze je v nej velky potencial... Ale sama mi povedala ze nema pud sebazachovy, a je dost submisivna a ked ju na daco niekto nahovori tak cim vacsia picovina, tym viac to chce. Proste jak keby jej nezalezalo na vlastnom zivote.
@narazuvzdornaa ja viem ze su to len jej vyhovorky, na druhej strane nikdy predtym piko nemala.
@purenarcissism skuste radsej vymyslet jak ju mam presvedcit aby si nenicila zivot? fakt mi na nej zalezi a viem ze aj jej na mne, je to dobre dievca, viackrat mi uz pomohla ked som mal problem tak sa ma zastala atd atd a teraz sa takto nici - chuda. ja nemozem byt 24 hodin denne pri nej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Duuuuuude.
@narazuvzdornaa ja viem ze su to len jej vyhovorky, na druhej strane nikdy predtym piko nemala.
proste priťahuješ pikožrútky to je celé..
a ked ne tak ju posli ku mne ja ju zachranim ! pri mne bude len chlastat