STRAŠNE SA MI PAčI JEDEN CHALAN ALE MOJ SPOLUŽIAK MA PRED NIM ZHADZUUJE
sme sa stretli na huudoobneej je kraasny..nho..ale moj spolužiiaak je sproosty až vweľmi a ma pred nim zhadzuujee...no ja nwem co mam roobit ????????????????????????????????????????????????????????? ako si ho mam ziskať toho chalana počula som že aj ja je
neboj sa aj ja som tym presla..sa mi pacil spoluziak aj ja jemu a oboch nas spoluziaci zhadzovali a vysmievali sa z nas...a zabili nas vztah hoväda sproste...on uz odisiel zo skoly
Pocuvaj ma inteligent...zalozit jeden prispevok za ktory ta vsetci zdrbu: ok. Ale zalozit 10 prispevkov o ktorych dopredu vies ze ta za nich zdrbu, to uz vazne nesedi. Netusim kto si, ale neverim ze si trinastrocne dievca a to co pises pises akoze vazne.
Cheekee: no ja ti neviem ale to forum je vzdy akosi plnsie a plnsie takychto odveci diskusii!ved napravo v zozname uz ani nevidim diskusiu co bola zalozena vcera. A preco? Lebo Tanicka57 si tu zalozila 13 diskusii tohto stylu, potom nejaky nacek dalsich 7, a potom este ostatne trinastky...cim viac sa proti tomu bojuje, tym viac to tych pubertakov vzrusuje a oni zakladaju a zakladaju drble diskusie!
Ale hej, ak ju ten spoluziak zhadzuje lebo sa mu paci, tak to je asi tak presne na urovni mentality 13-rocneho chlapca
Mid falosny nick to neni pozerala som si ju na pokeci a vsetko sa to zhoduje. Ale je pravda, ze stale nemusis zakladat blbe diskusie, uz to aj mne leze na nervy. Chapem ze mas 13, ale skus trochu aj sama pouvazovat.
neries spoluziaka....to sa spravi.... bud ho to prejde,alebo v to horsom pripade.nie. aj taki su.....liek? ignoracia. ale niekedy je fajn im aj dohovorit.. co sa tyka toho chalana. hod s nim rec! neboj sa ho a nevyhybaj sa mu. vsak sa ti paci,nie? tak letś go!
*tomu blbemu spoluziakovi never ani slovo aj ked ti povi eze ta ten chalan nenavidi alebo miluje..snaz sa toho spoluziaka ignorovat aj pred tym chalanom aj vseobecne a s tym chalanom sa stretavat ked tam nebude on zbliz sa s nim jdine ked tam nebude spoluziak..a ked uz si budete blizsi tak tomu chalanovi jednoducho vysvetli tvoj problem
nečitala som celu temu takže možno trepnem niečo čo tu už bolo ale podla mňa sa tomu spolužiakovy páčiš a myslí si že keď ťa bude pred tým 2 chalanom zhadzovať že ťa nechá
Vykašli sa na spolužiaka, sústreď sa na toho kto sa ti páči..a čo ty vieš, možno sa "sprostému spolužiakovi" páčiš a možno je oveľa lepší ako "krásny chalan"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ten chlapec ziarli a chce uporrnit na teba co asi? Ked ta bud zhadzovat mu povez len jedno chod do pice ty kokot. aked nepoluchne tak rucne strucne.
mat tak tvoje problemy heh
Tanicka: a nie je to tak, ze ten co ta zhadzuje, ze sa prave jemu pacis a preto to robi??hm???
Ale hej, ak ju ten spoluziak zhadzuje lebo sa mu paci, tak to je asi tak presne na urovni mentality 13-rocneho chlapca
Ach, no fajn, uz sa odmietam vyjadrovat k tomuto