Caute, mam taky problem ze som stratila Isic kartu...viem ze za novu budem platit na univezrite ale mala som tam kupeny novy trojmesacny listok na mhd a neviem ci na dopravnom podniku maju nejaku evidenciu o tom ze som ho uz kupovala alebo si ho budem mus
@etelnair nebud na nu zly, aj ja si ho tam pcham, nemam ho z dovodu, ze by som stratila kartu ale v pripade ze by technika zlyhala a revizorke dobitu kartu nahlasilo ako nedobitu... nahradne kluce od dveri by som nechala doma ale k comu by bol doklad od dobijania doma keby prisla revizorka?
mozno tu ISIC kartu najde nejaky normalny clovek a vrati ti ju ja som raz stratila ISIC kde som mala tiez prave zaplatenu 3mesacnu elektricenku a nabitych asi 20€ na autobus, tak som bola smutna ze zas to budem musiet vsetko vybavovat ale potom to nasla nejaka mila pani, zavolala do skoly aby jej dali moje cislo, potom zavolala mne nech jej dam adresu a 1.triedou mi to poslala a hned na druhy den som ju uz mala
U nás v KE to šlo síce som sa musel z dopravného podniku v meste trepať na terasu ale nakoniec mi zostatok previedli a starú zablokovali stačil doklad o strate čo mi dali v škole pri vydaní nového.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov