@moomilka - nie je to zaručené, ale je to dosť pravdepodobné.
ak nepôjdu ani cez čítačku tak sú asi fakt nejak pošahané priamo tie súbory (a to či ich vo foťáku uvidí alebo nie nič neznamená, to sa zobrazujú náhľady ktoré sú uložené niekde inde (v metadátach fotky).
no, pridávala som sem koment, ale nejak to tu blbne...mala som taký problém, že fotky ktoré na karte boli, zrazu zmizli a odniesla som to takému ujovi, čo sa do toho vyzná a on mi tam na tej karte našiel aj fotky, ktoré som ja dakedy dávno vymazala, no a všetko mi to dal na disk, takže zachránil krásne spomienky...odporúčam odniesť odborníkovi a on nájde aj skryté veci, ktoré ti nezobrazí foťák ani PC good luck
Aj ja potrebujem poradiť, mám podobný problem, ale ja fotky vo fotáku vidim, akurát keď ich chcem dať do počítača, tak mi hlasi že vo fotáku niesu, viete mi poradiť?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ak pametovku tak šup do čítačky kariet a cez totalcomander najsť a skopčiť
ak nepôjdu ani cez čítačku tak sú asi fakt nejak pošahané priamo tie súbory (a to či ich vo foťáku uvidí alebo nie nič neznamená, to sa zobrazujú náhľady ktoré sú uložené niekde inde (v metadátach fotky).