čauté, kamarátka stratila mobil a už sa naň nedá ani dovolať, tak nás napadlo ešte to, že existujú nejaké appky , ktoré mobil sledujú ale akosik nevieme čo s tým, mala cm security na samsungu , neviete prosím vás niekto na akej stránke sa s tým niečo dá
@kath1102 Su na to appky,ale tie treba mat nainstalovane a sparovane s webom este pred stratou mobilu.
Ak by ho nasiel skusenejsi uzivatel,tak tam nahodi iny firmware a uz Ti nepomoze nic.
Na Policiu sa vyser,ta v zivote telefon nezacala hladat.
ak ma krabicu kde je IMEI kod tak ist na policiu a nahlasit a oni to daju operátorom a akoáhle sa mobil zapne tak ho najdu ,,,,mne v robote ukradli mobil a za 3 mesiace mi volali policajti ,ze ho našli
@jurito Podla IMEI kodu je presnost polohy mozno 50 metrov,zavysi ako daleko si od vysielaca,ale chcem tym povedat,ze podla polohy je nemozne ho najst....
@jurito
Ze väcsine
Mozno tak 1 zo 100 ukradnutych/stratenych sa najde....
Ak by si chcel presnost na 2-3 metre,tak by si musel byt vzdialeny od vysielaca maximalne 100 metrov.
Podla GSM vysielacov je polohu telefonu nemozne najst (maximalne ti povedia ulicu na ktorej sa nachadza)...Ved ak mas na GPS fixnutych 15 satelitov mas presnost mozno 3-4 metre....
Chod na policiu a popytaj sa ako Tvoj mobil nasli,zo zistenej polohy to nebude,pravdepobodne z vypisu volanych telefonnych cisiel
@valki no 1 zo 100 to isto nebude ....sam som si mslel ze ano,ale ked mi ho ukradli mi 3 ludia povedali,ze to mam nahlasit,ze s tym maju skusenoti,ze sa nasiel ...a hen ,našiel sa ...tie co sa nenajdu su bud v zahranici alebo sa proste nepouzivaju,lezia u niekoho doma...a je to jedno ako to najdu,podstata je,ze ho najdu nie?
@jurito Mozno Ty a Tvoji kamarati maju velke stastie,ale je fakt ze ukradnuty/strateny telefon sa v drvivej väcsine pripadov nenajde....
Ale fakt nebud naivny,ze ak nahlasis stratu na policii,ze sa hned vrhnu do patrania,s tym IMEI sledovanim je kopa vybavovaciek na sude...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ak by ho nasiel skusenejsi uzivatel,tak tam nahodi iny firmware a uz Ti nepomoze nic.
Na Policiu sa vyser,ta v zivote telefon nezacala hladat.
Ze väcsine
Mozno tak 1 zo 100 ukradnutych/stratenych sa najde....
Ak by si chcel presnost na 2-3 metre,tak by si musel byt vzdialeny od vysielaca maximalne 100 metrov.
Podla GSM vysielacov je polohu telefonu nemozne najst (maximalne ti povedia ulicu na ktorej sa nachadza)...Ved ak mas na GPS fixnutych 15 satelitov mas presnost mozno 3-4 metre....
Chod na policiu a popytaj sa ako Tvoj mobil nasli,zo zistenej polohy to nebude,pravdepobodne z vypisu volanych telefonnych cisiel
Ale fakt nebud naivny,ze ak nahlasis stratu na policii,ze sa hned vrhnu do patrania,s tym IMEI sledovanim je kopa vybavovaciek na sude...