no ďalší si asi nedám vyrobiť, to už som skúšala ale neurobia to ,lebo maj tie klúče označené ,ja len chcem vedieť aká je za to pokuta ,keď to pôjdem na vrátnicu vybaviť
myslím Mladosť v Bratislave ,skúšala som to hľadať na internete ,pochybujem ,že tam niekde píšu,že ak ste taký sprostý a stratili ste kľúč ,ale dobre .. dúfam,že sa nehneváš že som sa opýtala ,zmluvu papiere od intráku mám doma a som teraz na internáte ,tak som dúfala ,že by to niekto mohol vedieť
@horsiq ďakujem tento týždeň to nejako prežijem ,cez víkend ho budem ešte doma hľadať a ak nič tak pôjdem na ubytovacie.Mne sa ani nezdá ,že sme dávali nejakú zálohu
@peacexp a čo to riešiš? pokiaľ viem tu sa jedná o internát na VYSOKEJ ŠKOLE a ty si na strednej, nie si dospelá, nezodpovedáš sama za seba, tak máš smolu. zvykni si, nič iné ti neostáva
@night a predtým som nepoužila tag a neprišla som o odpoveď
Ale ty si dobré sklamanie .. ľudia čo sa dostanú na STU ? Trištvrtina ľudí čo sa tam "dostala" je tam bez prijímačiek .. Nádej by som vkladala do ľudí ,čo STU vyštudovali,nie do tých čo sa tam dostali ...Tým sa nechcem nejako zhadzovať, ja som len chcela vedieť ,či s tým niekto má skúsenosti.. ty si hneď útočil ... Ale vlastne aj tak ti ďakujem za odpovede ,je to vyriešené ,kľúč som nakoniec našla v meste
@night domyslela som si ako si to myslel s tým ,že kto sa dostane na STU ..ale mala som potrebu ti to vyhodiť na oči ,kvôli tomu ako tu vystupuješ.Nejdem ťa tu hodnotiť ani nič podobné ,vôbec ťa nepoznám ,ale uvedom si ,že nepoznáš ani ty mňa .. iba za to,že som sa opýtala či tu nemá niekto skúsenosť so stratou kľúča si ma hneď označil za nejaké sklamanie STU,iba zato že mi toto prišlo pohodlnejšie,som už neschopná a nedokážem dokončiť školu ? Som na stavebnej a teda ti srdečne gratulujem ,že si prežitia schopný typ ,čo dokáže pružne a samostatne rozmýšľať.Skús byť priateľskejší a svet bude krajší
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
neviem čo si taký namosúrený ,buď rád ,že nie si ty taký sprostý a hneď si to našiel, ja som ťa nenútila to hľadať
zaujímave ja som na hotelke na intráku v Piešťanoch mal obyčajny kľúč, z toho som aj vychádzal ...
filip
Ale ty si dobré sklamanie .. ľudia čo sa dostanú na STU ? Trištvrtina ľudí čo sa tam "dostala" je tam bez prijímačiek .. Nádej by som vkladala do ľudí ,čo STU vyštudovali,nie do tých čo sa tam dostali ...Tým sa nechcem nejako zhadzovať, ja som len chcela vedieť ,či s tým niekto má skúsenosti.. ty si hneď útočil ... Ale vlastne aj tak ti ďakujem za odpovede ,je to vyriešené ,kľúč som nakoniec našla v meste