Stratila som mobil .. nieže stratila ale mi vypadol ... Moja kamoška mi povedala že ho v škole videla ale nebola si istá že to je môj .. Radšej ho nezobrala videla ho na lavičke v šatni a nechala ho tam .. Vtedy škola končila a v našej šatni bola len upr
Proste im to vyklop ,skorej sa dačo vyrieši alebo nevyrieši.....čo také hrozné ti spravia poblačia si možná ti pár za ucho vytoto a aspoň budú vedieť na budúce že si nevieš dávať pozor na veci a kupia ti 3310
@acaci Tak si kup novy... ak chces mam super ponuku momentalne predavam Samsung Galaxy S4 za 165 eur... !!
Kupil som dcere ale nechce ho tak ho chcem co najskor predat...
Ak mas zaujem do TS mi napis adresu a meno na ktore ho mam poslať...
@acaci rodičom povec že ti ho ukradli a chojte na políciu ...ten mobil určite vystopujú ak máš krabicu keď už výhovorku tak poriadnu,
po prvé ten čo ho našiel ho nemal chuť vrátiť-čiže ho ukradol
po druhé ak sa budeš báť strachom nič nevyriešiš len to že o ten mobil príjdeš ,zvažuj nad touto možnosťou je to asi naj čo môžeš spraviť
15 ročnej dať S IV ... ale asi ťa sklamem , ak si v ňom nemala program na lokalizáciu tak je mi ľúto..skús napísať na nejaké Samsung forum , nie birdz..možno tie S IV majú nejaké funkcie ktoré neviem alebo ti povedia ako dalej..
@acaci napisal by som ti ze si nezodpovedna pitcha, ale ked moja 23 rocna spoluziacka roztrepe mobil pri tom jak sa opije a na zapytanie jej ocko s mamkou kupia dalsi, tak co ti mam povedat
+ jak zarobis v robote, potom mozes napisat ze kupila som si sama ... pomahanie mame, je samozrejma cinnost a akoze dostavat za to peniaze ? wtf ... + ze si nasetris z penazi co dostanes na narodky ? to je jak keby si ho dostala, lebo to neboli tebou zarobene peniaze
ale nic, dufam ze sa nedajde, tak sa ludia ako ty ucia zodpovednosti ... dementnejsi ho stratia este 2-3x
@deeo to je 1. krát čo sa mi dačo z mobilom stalo po1. preto lebo som mala nervy mám na vysvedčku 4 4 .. -,- ---- a po2. Ja som chodila ja na brigádu takže neviem ako čo riešiš ak ťa zaujíma tak som chodila do sukrárne a tam som si zarobila mesačne dalších 50 Mama mi to dala len preto lebo som mala v penaženke samé koruny s nulami
Mne ukradli pred rokom par mesacny mobil od rodicov, uplne novy a moj vysnivany. A do roka som si kupila este lepsi, a mozem ti povedat ze uz aspon on nepridem. Ponaucilo ma to. Vsetko zle je na nieco dobre
@36 Aha. My môžeme za to, že si krepá mantavá zabúdlivá opica? Ja som vystriedala asi päť mobilov, ani jeden som nestratila. A neviem čo chceš poradiť, čo je raz stratené, je stratené. Môžeš to nájsť na zabudnutom mieste (ak si pamätáš), alebo čau.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
vsak im to povedz co sa bojis
@acaci
Kupil som dcere ale nechce ho tak ho chcem co najskor predat...
Ak mas zaujem do TS mi napis adresu a meno na ktore ho mam poslať...
@acaci @14 jj lepsie je klamat dopice normalne im to povedz, takto to len zhorsis
ty vies povzbudit
po prvé ten čo ho našiel ho nemal chuť vrátiť-čiže ho ukradol
po druhé ak sa budeš báť strachom nič nevyriešiš len to že o ten mobil príjdeš ,zvažuj nad touto možnosťou je to asi naj čo môžeš spraviť
Sa zajtra popytaj v skole. Volat si na neho neskusala?
a co jako? na tejto stránke je tolko debilov
Chlapec rastie každý deň
chod ho vratit, do 7 dni mozes v pohode, ale samozrejme ked ho mas z ciny za 90 tak ho tazko vratis, pravda
+ jak zarobis v robote, potom mozes napisat ze kupila som si sama ... pomahanie mame, je samozrejma cinnost a akoze dostavat za to peniaze ? wtf ... + ze si nasetris z penazi co dostanes na narodky ? to je jak keby si ho dostala, lebo to neboli tebou zarobene peniaze
ale nic, dufam ze sa nedajde, tak sa ludia ako ty ucia zodpovednosti ... dementnejsi ho stratia este 2-3x