Čo sa vám už postrácalo (nemyslím doma) a ako, kde a tak...a či vám to neskôr niekto dal kto to našiel...(dúfam, že nie som sama, čo furt dačo strácam )
Jeden čas sa mi darilo strácať kľúče, 3x za jeden mesiac(už ich mám na 3 karabinkách pre istotu). Nenašiel som ich nikdy, ale som rád že nám ešte nevykradli byt
Ja vždy niečo strácam v škole, ale väčšinou si to nájdem vo vrecku, v taške, triede alebo skrinke... Ale tak vážnejšie sa pamätám, že sme boli po škole s kamoškou v meste a keď sme po takých 2 hodinách išli domov, tak som zistila že nemám kľúče (tie strácam najčastejšie). Prešli sme asi celé mesto ale nenašli sme ich. Na druhý deň mi hovorili spolužiaci že na stránke mesta sú moje kľúče Tak som si po ne išla do turistického centra. Pamätám sa, ako na mňa zazerali, lebo som im nevedela povedať kde som ich stratila - takže mi veľmi neverili, že sú moje. Ale dali mi ich.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov