Pre zmenu teraz paradajková polievka. Niekto ju je "nasladko" s práškovým cukrom, a haluškami, niekto naslano s nastrúhaným syrom. Niekto len čiste s haluškami.
ja ju mám v poslednej dobe najradšej s mozzarellou a bazalkou. a nerobím ju len s pretlaku ale aj z celých kuskov rajčín, je to potom hustejšie. ahhh.. teraz som na ňu dostala chuť.
no, ona je taká sladkastá, ale to je tým pretlakom či čím, nie cukrom, sladká nie
a tuším nejaká drobná cestovina tam býva, písmenká alebo také malé slzičky
a syr, ak je
vlastne už ani poriadne neviem, niekedy musím povedať, že chcem rajčinovú, keď prídem domov, samej sa mi to neoplatí variť
sladko-slano so syrom ale mám rada aj sáčkové verzie tejto polievky a v tých zvyknú byť také minicestoviny alebo niečo ako ryža či čo ale aj do toho si dávam syr
Z pizza mizza, so stanglou. Bodka. Varit viem dobre, aj paradajkovu som uz skusala a vysla mnamkova, ale na tu co maju v mizze sa nechytala ani omylom.
bud s pismenkami alebo si tam do polievky davam pred ukoncenim varenia halusky. a tie si zas robim z trosky krupice, vajicka, vody a polohrubej muky. a je to super.
alebo s byvalou sme si zvykli robit podla jedneho receptu tak, ze do nej isla aj sunka nakrajana na kocky, por a namiesto pretlaku sme pouzivali paradajkovy dzus nejaky drahy plus tie halusky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a počas varenia do nej dávame klinčeky a cukor a potom na tanieri veľa syru
Ja jedavam len cistu so struhanym syroms
Jj ja som to pochopila, ale nikdy som nevidela ze by tp dakto tal jedol
vegetu neznášam, halušky si predstaviť tam neviem a nastrúhaný eidam, či kerý chuj tam dávajú, zjem, ale nepreferujem
Mi hovor, ja zboznujem polievky, a prave take kremove, ale sak aj inak sa da zahustit, nez haluskami
a tuším nejaká drobná cestovina tam býva, písmenká alebo také malé slzičky
a syr, ak je
vlastne už ani poriadne neviem, niekedy musím povedať, že chcem rajčinovú, keď prídem domov, samej sa mi to neoplatí variť
Doma som jedol hociako, ale nemam problem aj ked v nej nic neplava. Tak isto mi chutia talianske rajcinove polievky. Proste rajciny na hociaky sposob.
s nastrúhaným syrom a niekedy len tak, iba čistú polievku, bez ničoho
Alebo na sladko so syrom
halušky ? ble...
Práve dnes som ju robila a už viem, čo som tam zabudla dať.
Doma ju robíme sladkokyslú s haluškami.
Mám rada aj akúkoľvek inú verziu
a inak nasladko so syrom