nečítala,ale viem,že sesternica podľa toho držala diétu..vydržala 6 týždňov,teraz hovorila,že už kašle na to,ale bude si to udržiavať..a schudla 5kg tušim
inak nemam rada diety,neuznavam ich,nechapem načo ludia držia diety,hlavne ked maju postavy na ktorych nič netreba upravovať..
ono to nie je kvôli tomu, aby človek schudol, ale aby mal lepšiu krv...sestra mala dosť problémov s tým, začala sa podľa toho stravovať a dalo sa jej to do poriadku, okrem toho mala ovšem aj nejaké vitamíny a tak, ale niečo do seba to istotne má. ale zas si nemyslím, že by jedenie vecí, ktoré sa nehodia našej krvnej skupine malo byť nejako extra škodlivé, to by napr. Ačkari nejedli mäso okrem kuraťa, a všetci okrem nulky by nemali piť perlivé limonády, a to poznám ľudí ktorým to nič nerobí, a takých, ktorí majú nulu a nemôžu si dat bublinky lebo im to vyslovene škodí. takže by som to zhrnula štýlom že všetko s mierou
Mne veľmi vyhovuje. Nedodržiavam ju úplne, pretože som B a jem len málo mlieka, ale inak celý život intuitívne (ne)preferujem tie potraviny, ktoré by som podľa tohto stravovania mala (ako som neskôr zistila). Preto to považujem za dobré a prirodzené.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
inak nemam rada diety,neuznavam ich,nechapem načo ludia držia diety,hlavne ked maju postavy na ktorych nič netreba upravovať..
ja som zavrhovala diéty všeobecne