Tak ako? vyše týždňa za nami aké boli prvé dojmy posťažujte sa, parodujte sa, pochváľte sa poradte tým čo sa nevedia zaradiť do kolektívu poprípade aký je váš kolektív ...čo učitelia tu sa môžete vypís
takže prvé dojmy som mal až nad očakávania výborné zišli sme sa parádny kolektív, dostali sme celkom fajn učiteľov (až na jednu výnimku, ktorá ma neznáša už od prvého spoločného pohľadu ... škola je parádna, veľmi dobre technicky vybavená, proste nemám čo vyčítať jediné, čo mi trošku vadí je krátka prestávka na obed po ktorej skoro stále nestíham na hodinu, ale ja skoro stále meškám, aj ráno na začiatok vyučovania kvôli spoju ale tak všetko v poriadku... zatiaľ a chodím na gymnázium zo zameraním na informatiku...
ÁNKO, NA TOTO SOM ČALAKA!
Nikto to nebude čítať, ale budiš.
Mám najsammegaturbogalaktického triedneho, super nemčinára a angličtinára.
Kolektív zatiaľ ujde, aj keď je tam dosť pitchiniek. Každí sme nejakí chichis.
Dúfam, že sa nenaučím variť a schudnem! Tschussi meine Schatzi.
noo tak
trieda uz celkom v pohode,aj ked niektori mi stacili uz zacat liezt na nervy. bavim sa s niektorymi babami aj chalanmi. ucitelia su povacsine dost mimo podla mna hlavne nasa triedna a slovencinarka ale aspon je sranda zatial sa mi najviac pozdavala ucitelka bio a geo. takze snad to nebol len prvy dojem. a este dnes som sa pekne zoznamila s telocvikarkou ked ma poslala 2x sa prezut a potom som aj tak telesnu dosla v botach,tak celu dobu ma spominala ze jak sme sa zoznamili vedela som ze si ma bude pametat
Dojem zo školy je fajn školu nám prerábajú, takže bude vyzerať ešte lepšie
Profesori sú zatiaľ všetci v pohode
S kolektívom som veľmi spokojná, čoho som sa na začiatku veľmi obávala, ale sadli sme si skoro všetci
Nové predmety ma niektoré zaujali, iné ani nie a zdajú sa mi nudné a ťažké :/
...ale sú to len dva týždne, takže sa ešte všetko môže zmeniť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Nikto to nebude čítať, ale budiš.
Mám najsammegaturbogalaktického triedneho, super nemčinára a angličtinára.
Kolektív zatiaľ ujde, aj keď je tam dosť pitchiniek. Každí sme nejakí chichis.
Dúfam, že sa nenaučím variť a schudnem! Tschussi meine Schatzi.
trieda uz celkom v pohode,aj ked niektori mi stacili uz zacat liezt na nervy. bavim sa s niektorymi babami aj chalanmi. ucitelia su povacsine dost mimo podla mna hlavne nasa triedna a slovencinarka ale aspon je sranda zatial sa mi najviac pozdavala ucitelka bio a geo. takze snad to nebol len prvy dojem. a este dnes som sa pekne zoznamila s telocvikarkou ked ma poslala 2x sa prezut a potom som aj tak telesnu dosla v botach,tak celu dobu ma spominala ze jak sme sa zoznamili vedela som ze si ma bude pametat
Profesori sú zatiaľ všetci v pohode
S kolektívom som veľmi spokojná, čoho som sa na začiatku veľmi obávala, ale sadli sme si skoro všetci
Nové predmety ma niektoré zaujali, iné ani nie a zdajú sa mi nudné a ťažké :/
...ale sú to len dva týždne, takže sa ešte všetko môže zmeniť...