ale vsimam si ze na birdzi je nova moda nadavat na gymnazia ze nic nedaju do zivota atd. tak aby som to ozrejmil, ked sa pozriem s akou vaznostou beru moji spoluziaci maturitne predmety resp. predmety ktore budu potrebovat do vybranej oblasti ktoru si sami zvolili, tak ani sa nedivim nazoru ze "gymnazium ti do zivota neda nic" pretoze ked vyslovene jebu na predmety ktore potrebuju do zivota tak jasne ze gmpel je nanic.
takze takto gympel ti da do zivota rozhlad + dobry zaklad ist skoro hocikam, no len pokial nejebes na ucenie
zamerať sa môžeš aj doma, choď na gympel, budeš mať poriadnu prípravu na VŠ aspoň, ak si vsak myslis ze ta tam naucia a natrepu ti do hlavy spravu systemov, siete a programovanie tak sa mýliš co sa nenaucis sam to nebudes vediet, a tie skoly niesu nejak hardcore takze sa stane skôr z teba ulievak, ktorý sa do niecoho obcas pozrie alebo mozno sa mylim
@9 tiez pozram ze tu nejak fici henten nazor mne dal gympel dost. ok neviem strojopis ani uctovnictvo napr. ale urcite sa neda povedat ze mi dal hovno. keby gympel hovno daval asi nemaju gymnazia ako jedina skola povinnu uroven maturity z aj B2. ale ako pises je to o tom ako sa tomu kto venuje, take iste hovno ti moze davat aj odborna skola, ked na to budes kaslat..
za priemyslovku elektrotechniku mozem povedat ze pocas studia si mozes spravit cisco certifikaty a v stvrtom rocniku si mozes vybrat pocitacove systemy, no ja som sa tam nenaucil nic nove...uci sa tam skladanie pc, instalacia operacnych systemov, zaklady linuxu ako zakladne prikazy v terminali a sprava suborov, prepis grubu, instalacia windowsu, virtualna masina, zalohovanie cez ghosta na particiu a zalohovanie cez siet a obnova, zaklady programovania ako asembler a Ccko, neskor sa pridaju webstranky konkretne html a css...take zaklady no, kto sa venuje pc tieto veci uz vie davno
práveže veľa tích akože "IT" odborov ako je aj spomenutý nad sú staršie a aj osnovy niesu možno také akoby mohli byť, na tej škole si len spravíš len cisco semestre, ktoré sú ti na dobrý pocit v duši, ostatné ak si šikovný sa naučíš sám aj doma a aj keby ti išlo o to cisco tak na VŠ prebehneš 2 semestre za jeden VŠ semester len taký fukot
ja chodím na gympel s info zameraním. mali sme do týzdna 3 hodiny informy, namiesto 2 ci jednej... Kazdopádne si nemysli, ze ta na skole nieco naucia. Skola ta od programovania a od podobných vecí iba odradí. Vsetko sa musis naucit sám. takze je úplne jedno akú skolu si vyberieš. Ale moj nazor je, ze gympel je naj, ak na to más mozog. Potom možes ísť od vsade od bio-chémie, cez matfyz na manažment a techniky... podla mojich skúseností nie vsetky strojárske sú príprava na technicku alebo IT výšku... ked na vyske nevies matiku, ktorú ta najlepsie naucia v gympli, si v prdeli. aj na IT výške je matika, a dosť tažká...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
gymnazium mu da do zivota velke nic akurat tak
takze takto gympel ti da do zivota rozhlad + dobry zaklad ist skoro hocikam, no len pokial nejebes na ucenie