Čauky čauky. Už dlhšie rozmýšľam nad tým, že na strednú pôjdem do Košíc. Do úvahy beriem len gymnáziá a prihlášky si chcem poslať na Trebišovskú 12 (bilingválny odbor), Šrobárku (cudzí jazyk) a ešte rozmýšľam nad Gymnáziom M. R. Štefánika ale nad Poštovou
Keby som silou mocou chcel ísť na gympel, tak by som šiel na Šrobárku, alebo na druhom mieste by bola Poštová. Všeobecne na tieto 2 som počul pozitíva.
Tak....o tých troch toho veľa neviem ale o Šrobárke viem (lebo aj ja som tam chcela ísť/alebo chcem...neviem) takže Šrobárka je veľmi dobrá škola lenže musíš sa tam vééľa učiť doma (že vraj, to viem len od iných...neodskúšané) ale ľudia, ktorí ju skončia sú veľmi úspešní...
Tu máš ich stránku: » www.srobarka.sk
A tu som sa už tiež pýtala birdzákov na ňu lenže keby som tie fóra aj našla skúsim pohľadať a ak nájdem jak ich sem dám
@sprait jeeej ďakujem krásne !
Tak mne by veľa učenia nevadilo, ale myslím si, že je to u každého individuálne ako mu to učivo ide a pod.
Ale uvidím ako sa nakoniec rozhodnem a čo ďalej.
ešte raz ďakujem !
@lucie7 héj to je ok neďakuj toľko...viem aké je to vyberať si školu
No a keby si ešte niečo chcela vedieť, môžeš mi napísať TSku...snáď by som vedela poradiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Tu máš ich stránku: » www.srobarka.sk
A tu som sa už tiež pýtala birdzákov na ňu lenže keby som tie fóra aj našla skúsim pohľadať a ak nájdem jak ich sem dám
» www.birdz.sk/forum/srobarka-...
» www.birdz.sk/forum/srobarka-...
Tak mne by veľa učenia nevadilo, ale myslím si, že je to u každého individuálne ako mu to učivo ide a pod.
Ale uvidím ako sa nakoniec rozhodnem a čo ďalej.
ešte raz ďakujem !
No a keby si ešte niečo chcela vedieť, môžeš mi napísať TSku...snáď by som vedela poradiť