Stredoškoláci, chystáte sa niekto budúci školský rok absolvovať na americkej High School? Keď áno, viete už kam pôjdete, prípadne aká rodina si vás vybrala?
Pýtam sa preto, či čírou náhodou necestuje niekto do rovnakej oblasti ako ja, mňa si vybrala r
Ja by tam šiel len z jedineho dôvodu.. skoro na každej škole tam hraju basket!
Ale už som v 2. ročníku tak teraz by som už nešiel na inú školu (jedine tak na jeden semester) ale obdivujem ťa v tom že nemáš strach tam ísť Ja by som nemohol medzi úplne neznámych ľudí ísť len tak sám
No to áno, basket a futbal, to je základom
To si práve v tom najlepšom veku, ani dospelý ale ani dieťa, vieš sa o seba aj postarať a prebrať zodpovednosť Chce to dávku odvahy, ale tak hovorím si, že je to neskutočná príležitosť, tak prečo ju nevyužiť
no príležitosť to rozhodne je , nezakap tu niekde na slovensku
Mne by asi chýbala rodina , priatelia a toto tu celé , ale na druhej strane , škola v USA sa neodmieta..je to možnosť uchytiť sa. Držím palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ale už som v 2. ročníku tak teraz by som už nešiel na inú školu (jedine tak na jeden semester) ale obdivujem ťa v tom že nemáš strach tam ísť Ja by som nemohol medzi úplne neznámych ľudí ísť len tak sám
To si práve v tom najlepšom veku, ani dospelý ale ani dieťa, vieš sa o seba aj postarať a prebrať zodpovednosť Chce to dávku odvahy, ale tak hovorím si, že je to neskutočná príležitosť, tak prečo ju nevyužiť
Mne by asi chýbala rodina , priatelia a toto tu celé , ale na druhej strane , škola v USA sa neodmieta..je to možnosť uchytiť sa. Držím palce