Ahojte!
Mám kamaráta,ktorý teraz končí základnú školu a musí si vybrať nejakú vhodnú strednú školu.Problém je ten, že on silou mocou chce študovať niečo s chémiou (kedže ho to veľmi baví).Ja už som mu odporúčil nejaké gymnázium zamerané na prírodné vedy a
A ako veľmi mu tá chémia ide? Strýko na gympli tiež učil jednu babu, ktorá išla čisto biolu a chémiu, no tie predmety si dávala tak, že učitelia za ňou nestíhali a aj jej upravili rozvrh - presne preto, že na niektorých predmetoch sa nudila.
Tak treba ísť na nejakú strednú chemickú, prípadne gymnázium zamerané na prírodné vedy.
Ono to už teraz nie je ani s tými gymplami také, že majú stále fixný rozvrh, ale veľa predmetov si volia sami. Takže si môže kľudne navoliť chémiu, fyziku alebo biológiu a o NOS a DEJ ani zavadiť nemusí.
Ak niekoho bavia taketo predmety, tak sa tazsie vybera SŠ...vtedy ma moznost gympel..tam je tej chemie asi najviac...ak ho to tak bavi tak tie ostatne predmety pretrpi... tie 4 roky aj tak prejdu dost rychlo
@candy36 Tak u nás to majú tak, že si už volia predmety. My sme si podľa starého volili predmety len v 3 a 4.ročníku a oni si už volia aj predmety v 2.ročníku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ono to už teraz nie je ani s tými gymplami také, že majú stále fixný rozvrh, ale veľa predmetov si volia sami. Takže si môže kľudne navoliť chémiu, fyziku alebo biológiu a o NOS a DEJ ani zavadiť nemusí.