Nastúpil som najskôr na osemročné,tam som tlačil do hlavy rok španielčinu...
Potom som sa dal na informatické gymko a bolo to asi najlepšie rozhodnutie aké som mohol spraviť... Síce,sme boli samí chalani v triede,ale stálo to za to .... Teraz sme skoro všetci (dvaja sú na humanite) na STU.
bojím sa že keby som to zmenila tak sa mi tým zmení celý osud, nebola by som tým kým som teraz, nestretla by som ľudí ktorých som stretla,nespoznala by som hlavne tých kľúčových ktorí mi teraz formujú život..všetko dokopy...takže by som nemenila, aj keď si ćasto vravím že som mala ísť na tú hotelovú,lebo z dopravnej sa už nedostanem tam kam som kedysi chcela
Chodím na hotelku, a nemenil by som. Hlavne kvoli tomu že naša hotelka je všeobecne dobra škola a aj vďaka možnosti isť na zahraničnu prax na 3-5 mesiacov
hovorim si že som mala isť na hotelku, ale ked si predstavim že som na inej škole, kokooos šak to sa ani predstavit a som na OA ale nestažujem sa ale nebavi ma to statočne
Som na OA a keby som sa mala rozhodnuť tak by som asi išla na OA lebo v mojom okolí nesu poriadne školy.. iba HA, a zdravotna, a cirkevne aj štatne gymko.. takže :/
Ja som na umeleckej, nemenila by som z toho dôvodu že je to jediná škola v okolí, ktorá má mne vyhovujúce zameranie a jediné o čom uvažujem je to, že by som chcela mať tri odbory dokopy, čo je nemožné :/
1. dala by som si prihlášku na nejakú školu bližšie aby som nemusela veľa dochádzať
2. už to meniť nechcem, pretože som si zvykla na kolektív učenie učiteľov a proste už je to také že už to vydržím tú chvíľu keď som to zvládla doteraz bez problémov až dosť dobre nato že dochádzam by som povedala
3. mám pedagogické lýceum čo je niečo ako humanitné gymnázium
@scorpion4444 ja som spokojná, podľa mňa je to také že ak sa dostaneš na jednu školu tak si vravíš, že jáj prečo som nešla tam a tam a tam ... proste že aké by bolo keby som nešla na túto ale na túú
@scorpion4444 a prečo si nedali vtedy prihlášku ? pretože vtedy si stáli za svojím názorom a boli presvedčení, že tam chcú ísť, no keď sa dostali na tú školu tak zmenili názor, samy sa presvedčili čo je to za školu a tak sa im moc nepáči tak to ľutujú tak nejak ale ktovie
@karin28398 ved presne.. mozno keby som na tej druhej skole, nevidelo by sa mi a chcel by som ist tam kde som teraz. ale stale si myslim, ze by sa take nieco nestalo proste by som sa uz rozhodol inak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Počúvať rodičov,ánko,najlepší plán to bol ...
Potom som sa dal na informatické gymko a bolo to asi najlepšie rozhodnutie aké som mohol spraviť... Síce,sme boli samí chalani v triede,ale stálo to za to .... Teraz sme skoro všetci (dvaja sú na humanite) na STU.
Základy tam boli dosť dobré ...
tá škola mi niečo dala, hlavne lásku k matike, ale nezapadla som medzi tých ľudí (až medzi mojich geodetov :
aj pre dôvody ako @5 by som to nemenila
2. nemenila by som keďže na toto som čakala 4 roky a pevne som si za svojím rozhodnutím stála.
3. architektúra a interiérový dizajn
No..ja teda velmi nadseny mojim odborom tiez nie som (pracovník marketingu v cestovnom ruchu)...nebavi ma to
Mal som sa lepšie ucit a ísť na gymnazium lebo stale neviem čo chcem v živote robit
2. už to meniť nechcem, pretože som si zvykla na kolektív učenie učiteľov a proste už je to také že už to vydržím tú chvíľu keď som to zvládla doteraz bez problémov až dosť dobre nato že dochádzam by som povedala
3. mám pedagogické lýceum čo je niečo ako humanitné gymnázium
inak dobre forum a co tak pozeram, tak nejak gymple vyhravaju zaujimalo by ma kolko ludi by bolo po zmene skoly spokojnych.
a este otazka odomna... preco ste si vtedy nedali prihlasku na tu skolu, na ktoru by ste si dali prihlasku teraz ? (teda ak by ste menili)