Takže na začiatok......idem v septembri do deviatej triedy a už začínam rozmýšľať o ďalšej škole. Som z Čadce (okresné mesto na Kysuciach), a najviac sa mi zapáčila obchodná akadémia Dušana Metoda janotu tu- v Čadci....Mal by som to tam asi len 20 minút..
@Adam20000002 no ja som odchovanec obchodnej akademie a teda ta matematika bola otras. som rad ze som to vzdy dotiahol na stvorky a neprepadol som ja si myslim ze si na matike zgustnes. a okrem toho tam budes mat aj uctovnictvo co je vlastne defacto obdoba matiky pretoze tam potrebujes mat logicke a analyticke zmyslanie - a pokial ti uctovnictvo pojde a bude ta to bavit tak mas viac-menej postarane aj o buducnost lebo dobrych uctovnikov je malo cize jednoznacne chod na OA (tu u vas v cadci co mas 20 minut znamky mas presne na taku skolu takze neuvazuj a chod do toho
som odchovanec z rovnakej OA, z ktorej pochádza @chlorofyl a celý život som mal samé jednotky zo všetkého, nikdy ani len 2ka... prestúpil som do tretieho ročníka na OA, z ktorej pochádza aj vyššie spomenutý a na polroku 4ka na vysvedčení z matematiky celkom funny... mať celý život samé jednotky a prvý krát to porušiť rovno 4kou. Čiže nepodceňuj tú matematiku na OA, je dosť možné, že záleží na akú OA chodíš, ale na tejto kam chodím ja.... dovi-dopi matematika.. pravidelne robí reparát celkom značná časť triedy z matematiky
Ahoj. Ja som z Turzovky, čo je blízko Čadce... na obchodke mám sesternicu, a tá stokrát oľutovala, že tam šla... ak máš rád matiku a také predmety ako účto či ekonomika, neváhaj. No dopredu vravím, že je to riadna drina a ak nemáš hlavu na čísla... no nechcem strašiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme