no normalne prihlasis sa na inu skolu do ktorej ta prijmu a dojdu ti rodicia daco vybavit na sekretariat dake papiere o ukonceni studia tam budu
ja si to nepamatam uz ale viem ze mi to vybavovala mama lebo ved zakonny zastupca a tak
ty sa co pytas? lebo z toho ako si naformulovala otazku mi vyslo ze nevies ako sa administrativne riesi prechod na inu skolu. co ja viem na aku skolu chces ist a ake tam maju kriteria?
ja som tento rok prvák na strednej a išiel som z 8 ročného a bol som v kvarte. normálne som si podal prihlášky na 2 školy robil som príjmačky a zobrali ma
Jezus .. Normalne prestupis akoby si chodila na zakladku . Ja som tento rok prvykrat na obchodnej akademii. No na kazdej skole mas kriteria napr do akeho priemeru znamok beru, kolko musis mat minimalny pocet bodov za monitor + prijimacky+znamky alebo tak ... Ja som to mala tak, ze do priemeru 2,5 samizda. Ale normálne na odborne beru samizda do priemeru 3. Ale posledné roky sa to dosť mení a ževraj na odborné školy sa budú zvyšovať nároky či už ohladom známok zo školy predtým tak aj tými monitormi ... Najskor porozmyslaj na aku skolu by si chcela ist potom si pozri kriteria na prijatie (ak niesu za rok 2015/16 tak pozri za rok 2014/15 oni sa tie kriteria väčšinou nemenia o vela) a potom chod na DOD (den otvorenych dveri) a takto si prejdi viacero skôl a uvidíš. Ale nedavaj sa na tazku skolu ani sa nedavaj na to, cim by si chcela byť. Daj sa na to, kde zarobis najviac napr na eelektrotechnicku . 2500 e ked vystudujes vysoku by is mala mat v kapse ja som na tej obchodnej v jazykovej triede a uprimne keby osm si mohla vybrat asi si vyberiem bud strojárske alebo všeobecnú triedu na obchodnej lebo načo sa zbytočne dreť naviac, ked viem, ze nemina mi bude k hovnu ? .....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
ja si to nepamatam uz ale viem ze mi to vybavovala mama lebo ved zakonny zastupca a tak