Prosim Vas, potrebujem radu.. som deviatacka na ZS, no chodila som 4 roky na gymnazium, kde som nedosahovala moc dobre vysledky.. mam tym na mysli, aj znamku dostatocny.. ked som prisla v polovici osmeho rocnika na ZS, moje znamky sa vyrazne zlepsili, mal
@elenka13 by ma zaujimalo aky straslivy je ten rozdiel vo formach. Gympel je proste nieco viac, tazsie, je jedno aka forma, treba si to uvedomit proste
Hodláš ísť na VŠ? Keď áno, jednoznačne odporúčam skúsiť ten gympel ešte raz, predsalen ako spomenula elenka, je to niečo iné... A aj keď budeš prechádzať s odretými ušami, lepšie ako prechádzať dobre na nejakej inej SŠ. Totiž vravím Ti z vlastnej skúsenosti. Nešla som na gympel a teraz na výške musím dobiehať gymplácke učivo...
Na stvorocnom nie je toho tak vela, co poznam kamaratku, taktiez takto prestupila, kvoli znamkam, a ked uz bola na stvorocnom sa jej znamky polepsili, na osemrocnom jednoducho stale treba dobiehat jeden rok.
@motyylia Dakujem, asi mas pravdu.. len strasne sa bojim prijatia.. vies tuna mame aj gymple takeho typu, ze ziaci ktori mali v devine stvorky sa pokojne dostali na gymnazium..
no vies co, ja som z tej kvinty isla na elektrotechnicku a vacsina triedy nam veselo prepada, ta 9. trieda im picu pomohla a ja som si miesto toho vychodila uz kvintu (co je ako 1. na strednej)
ked si mala problem s prvym stupnom osemrocka tak v druhom by si mala trojnasobny, cize ja by som tomu moc velku nadej nedavala
ale ked tak chces tak si tam podaj prihlasku, ved mzoes dve skoly, ja len hovorim ze to pravdepodobne nedas.. mozno je to lahsie - stvorrocko ako osemrocko - ale ked ti to neslo ani prve roky na osemrocku.. tak dovi
@elenka13 Tak chod na OA , ked nemas nieco konkretne ako medicinu vybrate , alebo nejake jazyky tak sa vyser na gymnazium. Moc sa neuplatnis potom ked nepojdes na vysku , a ked chces ist mozes aj z OA
Za málo ( to vieš, ja som spravila veľkú blbosť pri výbere strednej a teraz to dosť ľutujem, tak sa snažím aspoň druhí aby to už neurobili tak ako ja (; poznám kopec gymplákov, ktorí ledva prešli a nebanujú že tam šli
ja už som šiesty rok na gympli....a keby že sa mám rozhodnúť sama tak sem určite nejde,ale je to výhodné kedže gymplákom všade dávajú prednosť...myslím práca..a tak..
Ak chceš ísť na výšku vôbec sa nemusíš trepať na gympel . Naše slovenské školstvo je nejakým spôsobom tak zariadené, že diplom si môže urobiť už aj úplný debil . Neodporúčam jedine odbory typu "elektromechanika, strojarina" a podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ked si mala problem s prvym stupnom osemrocka tak v druhom by si mala trojnasobny, cize ja by som tomu moc velku nadej nedavala
Fakt neviem..
S tým zrušením účtu, by aj mňa zaujímalo (;
Vtip dňa
si trošku na omyle, skús sa zamestnať len z gymnázia ak nemáš VŠ, kde ťa zoberú bez nejakého zamerania, bez odboru???