Hej ja sa strasne rada pochvalim kde chodim na Supru nehambim sa za to som v stvrtom rocniku a zachvilu ma caka maturita jupi jupi jupi jeee ale ne
tomu co sa venujem som si na 100% ista ze sa venovat v mojom zivote po skonceni skoly venovat nebudem nebude miesta, a tak pojdem na UP a budem cakat. nemam na to ist na vysku tak preto taky zhas so mnou
No, ja som v druhom ročníku na Gymnáziu Andreja Vrábla v Leviciach... A... som tak povediac spokojná... Ale pokúšam sa o prestup do BA na Gymnázium Jura Hronca... Ale ak sa nepodarí, budem spokojná...
No ja chodim na Strednu zdravotnicku skolu odbor zdravotnicky asistent rocnik druhy a uz by ma tam v zivote nikdo nikdy nedostal bola to najvecsia chyba v mojom zivote fakt otrasne.
no ja som v Bj na cirkevnom 8r gymn. a 100% by som tam druhý krát nejšla. síce kolektív je fakt super, ale nepáči sa mi tam. no a po škole ma láka psychológia al. pedagogika...niečo také
Hotelova akademia Otta Brucknera Kezmarok...... svojim sposobom skvela skola len skorumpovana jak v zivote nikdy. ale co uz naucia tam vela a praxe mame neskutocne vela a profesori su najlepsi z najlepsich........... ludia uzasni ale zasa tiez nie vsetci.... ale neodisla by som odtial
Moja prva stredna bola tiez obchodna, odbor marketing, po dvoch pretrpenych rokoch som prestupila na polygraficku odbor grafik digitalnych medii a uz by som nikdy nemenila.. vysku planujem filozoficku ale to je este daleko
ja chodim na gympel P.J. Šafarika v Rožňave... dobra skola, tusim jeden z najlepsich gymplov na Slovensku (tak som cital)... je to tam prisne, to je ok,ale spoluziaci ktorych rodicia tam ucia maju dost velke protekcie, abo deti bohatych ludi... to ma tam stve... koli tomu aj premyslam nad odchodom, ale ete nevem...kolektiv ma tam drzi...
taze gympel, 1.rocnik liptovsky hradok... to je hned vedla liptovskeho mikulasa keby ste nevedeli mno a tak sa chystam na umelecku vysku.. heeerecka bude zo mna tak keby ste sa teraz so mnou zoznamili tak budete znami velmi slavnej herecky.. dufam ze mi to vyjde
ja navstevujem Gymnazium v Ruzomberku...to nema ani nijaky nazov iny...ale volame to aj tak vsetci ustav..ale spokojna som,aj ked je to tam ako za komunizmu..chyba tam viac mladsich profakov
Stvrtim rokom navstevujem Obchodnu akademiu Dr. Milana Hodzu v Trenčíne... Som velmo spokojna bo to bol moj sen od nejakych 8 rokov. Ukazovala som vzdy prstom, ked sme chodili okolo.. ze aha tuto budem chodit. Dalej planujem vysku v Ba... hadam ma vezmu ...drzte mi palce
JAAAA som ziacka strednej zdruzenej skoly scenickeho vytvarnictva, oodobor maskerstvo (FIlmove) a neviem mozno by som aj menila..a po strednej pojdem na pivo
Takže Stredná priemyselná škola dopravná Zvolen odbor prevádzka a ekonomika v dopravy...nikdy viac...teraz našťastie maturujem a už sa neviem dočkať kedy skončím nabudúce niečo technickejšie
Ja chodievam na obchodnu akademiu v ba pracovat v tomto odbore by som nechcel mal som chut velku ist na polygraficku v ba ale sanca mala ked beru len3och z celkoveho poctu zauijemcov min 100 aspon vtedy to tak bolo takze sanca nulova a kolektiv mam tam ,,drzi"...
Ja sa ucim za casnicku a nasa trieda je pekne rozdelena na skupinky..polka sa znesie a druha nie..par ludi s atam najde trosku mrte mimo ale co uz..prezijem
ja som na gymply v petrzalke a som spokojna, aj ked obcas nam to leze dost na mozog, som tretiacka a fakt sa tesim, az odtial vypadnem kolektiv sme dobry, aj ked je to ako vsade- skuppinky, semtam nejake hadky, dohadovanie sa..ale sak to ne len tu profakov mam celkom fajn, hlavne mame veeela mladych a fakt vybornych ti mi budu chybat strasne moc takze tak nejak
no, aj ja chodím na obchodnú do trnavy. a veru spokojná nie som. myslím, dobrá škola ale tvrdím to stále a tvrdiť to neprestanem, že ma táto škola intelektuálne brzdí.
je pomerne zvláštne, že to hovorím, keďže máme aj predmety ako psychológia teda uhm običanska ale no... čo si budeme klamať... som v druhom ročníku.
a asi nikdy neprestanem mať pocit, že sa v tejto škole zo mňa snažia urobiť ekonomického trtka a dobového potrata.... lebo my sme prestížna výberová škola
a po škole? to veru netuším ale budú to buď jazyky, alebo slovenčina a najpravdepodobnejšia je filozofia. čiže ekonomika a účtovníctvo je mi na čo? no, ešte tá ekonomika... ale to účtovníctvo
Ja chodim na HA.....Hotelova akademia v Nitre,vlastne originalne sa to vola Spojena skola,lebo sme tam 3 skoly No a mne sa tam celkom paci(hlavne chalani) ,len sa nam to tam troesken rozpada.........
OANBAAAAAA inač obchodna akademia nevädzova keby som si mala vybrať znovu nešla by som sem...vlastne som ani prvy krat nechcela...čo už... je to len dočasné za rok padam
som v prvaku na obchodnej akademii....hororova skola
ale mame haluznu triedu ze 1. A1 cize cista elita na skole
ale kolektiv sme boli zo zaciatku perfektny ale teraz po polroku ako sa pozname sa to zacine zhorsovat.....uz som sa s jednou baboou od nas s triedy pobila...no zamotavaju sa tie vstahy
ale inac to neni taska skola len sa treba ucit trosku co sa mi ani nahodou nechce
Kazdy mi tvrdil ze na strednej nebude sikana ze si najdem vela kamaratov a kamaratiek...to boli dristy. Som tam druhy rok a uz je do na moju psychyiku moc. Mame tam 18 chalanov v triede a z toho mi polovica robi zle alebo vsetci....Dufam ze nik nepreziva to co ja na strednej.....
som v prvaku .. gympel informatika.. a neviem neznasam to tam nic mi nejde akurat z telesnej etiky angliny mam ejdna ostatok trojky az petky.. a to som bol jednotkar...
navyse na gympel som siel iba preto, že to je všeobecná škola.. takže som si myslel že budem mať viac času si vybrať čo budem.. ale očividne som sa mýlil ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
tomu co sa venujem som si na 100% ista ze sa venovat v mojom zivote po skonceni skoly venovat nebudem nebude miesta, a tak pojdem na UP a budem cakat. nemam na to ist na vysku tak preto taky zhas so mnou
A spokojna som!
A po gymply (ktoromkoľvek) pôjdem na právo...
čo dalej?..budem od veci .. Láka ma psychológia.... .. Alebo..zameriam sa na to, čo vychodím.. ožno nejaka ekonómka..mno..dám vam vedet
To boli nádherné časy ZSPŠ Trnava, elektrotechnika....hmmm a teraz som politolog
ha jaký skok
Prilis vela hip-hoperov, emakov a diskacov, ale inak v poho.
Ked sa uz najdu fajni ludia, tak taki skveli ako nikde.
A co sa tyka zamerania...dost makacka to uctovnictvo a ekonomika, ale nemenil by som. Som v tretom rocniku a chcem ist na vysku do Ba.
je pomerne zvláštne, že to hovorím, keďže máme aj predmety ako psychológia teda uhm običanska ale no... čo si budeme klamať... som v druhom ročníku.
a asi nikdy neprestanem mať pocit, že sa v tejto škole zo mňa snažia urobiť ekonomického trtka a dobového potrata.... lebo my sme prestížna výberová škola
a po škole? to veru netuším ale budú to buď jazyky, alebo slovenčina a najpravdepodobnejšia je filozofia. čiže ekonomika a účtovníctvo je mi na čo? no, ešte tá ekonomika... ale to účtovníctvo
ale mame haluznu triedu ze 1. A1 cize cista elita na skole
ale kolektiv sme boli zo zaciatku perfektny ale teraz po polroku ako sa pozname sa to zacine zhorsovat.....uz som sa s jednou baboou od nas s triedy pobila...no zamotavaju sa tie vstahy
ale inac to neni taska skola len sa treba ucit trosku co sa mi ani nahodou nechce
navyse na gympel som siel iba preto, že to je všeobecná škola.. takže som si myslel že budem mať viac času si vybrať čo budem.. ale očividne som sa mýlil ..
a všetkosa rúca...
strtedna je utrpenie...