Ak tam niekto chodite neviete aky je tam pristup ucitelov k ziakom? A celkovo ake to tam je ci odtial fakt odchadzaju ziaci o 5 a co vsetko sa robi na propagacnej grafike?
chodila som tam ale dáááávno maturovala som 2010
No všade je to rovnaké nie? niektorí učitelia sú fajn a iní nie ... treba makať a veľa kresliť a robiť pičovín do školy
Ten pristup je iny na kazdom odbore, ale tak ako vsade su tam aj super ucitelia a aj niesuper ucitelia.
no a bohuzial, odchadzaju, kludne aj o siestej ale co som pozerala aj rozvrhy inych umeleckych skôl, zväcsa to maju vsetci tak podobne. Cize sa priprav na to, ze ta to bude oberat o kopu casu (obzvlast ak odniekial dochadzas) : D
Budeš tam od rána do večera strcena a po nociach dorabat.. A učitelia si myslím že ti najlepší už odtiaľoodišli ale zas nie sú tam niektorí až také hovada kľudne si s tebou pôjdu zapáliť jointa niektorí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
No všade je to rovnaké nie? niektorí učitelia sú fajn a iní nie ... treba makať a veľa kresliť a robiť pičovín do školy
no a bohuzial, odchadzaju, kludne aj o siestej ale co som pozerala aj rozvrhy inych umeleckych skôl, zväcsa to maju vsetci tak podobne. Cize sa priprav na to, ze ta to bude oberat o kopu casu (obzvlast ak odniekial dochadzas) : D