chcem ísť na zdravotku odbor farmaceutický laborant. Taký menší problém..bojím sa krvi :akože viem že sa tomu úplne nevyhnem, ale nemáte niekto skúsenosti s týmto odborom že čo a ako tam chodí?až taká citlivka nie som ale zas nemám veľmi silný žalúdok
Síce neviem, ako to na tej škole chodí ale my niekedy ani na VŠ nemôžeme robiť čisto s krvou, vždy to robí niekto špeci alebo to nie je krv. Takže toho by som sa na tvojom mieste nebála.
@alex458 vďakaa.. aj keď mne vadí proste aj teória a taaak ale na druhej strane chcem ísť na tú školu celkovo si myslím že farmácia by ma bavila, tak to budem musieť nejako prežiť
Keď chceš ísť na farmáciu (zrejme budeš chcieť aj VŠ), prečo neskúsiš gymnázium? Neviem, podľa mňa by ťa gymnázium lepšie pripravilo na takú VŠ.
A čo sa týka tohto odboru na SZŠ, ktorý chceš, ten je viac zamerný na chémiu, než na biológiu... Tak si nemyslím, že by si sa toho mala nejak extra báť
Skôr keby ideš na ZA.
Davam si prihlasku na medicinu a tiez mam problem s krvou. Ale len vtedy, ked je ta krv moja (pri odbere, ked sa hnusne dorezem a pod.) Druhemu by som aj hlavu odtrhla a pohodicka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
A čo sa týka tohto odboru na SZŠ, ktorý chceš, ten je viac zamerný na chémiu, než na biológiu... Tak si nemyslím, že by si sa toho mala nejak extra báť
Skôr keby ideš na ZA.