Ahojte chcem sa opytat poradte mi nejaku dobru strednu skolu kde by bola aj prax. Hlavne nie gymnazium. Piste hlavne ti co uz su na svojej skole a paci sa vam tam a preco prosim rozpiste sa
ehm a zameranie? kaderníčka, kozmetička, cukrárka, kuchár, čašník, mechanik počítačových sieti, grafik digitálnych medii, mechanik opravar, administratívny pracovník ... či je ti jedno čo budeš robiť?
Aj by som siel na gymnazium keby mi sla fyzika a chemia z toho dovodu som si vybral obchodnu. Paci sa mi na nej ze sa tam naucis pisat vsetkymi desiatimi co na gymnaziu neni a inak pohoda samozrejme ze sa ti nemoze vsetko pacit vzdy budu dake prekazky a podobne. Treba s tym ratat no. Opytaj sa sama seba ze kde by ti bolo dobre alebo sa skus zamysliet ze ci chces obchodnu kde budes musiet pridat ak chces byt uspesna alebo zasa daco ine
vychadza mi z toho, ze nevies so chces.. a ked mas len 14 rokov, tak mas este cas.. a ked sa nebudes vediet aj tak rozhodnut.. uvazuj o gymnziu.. tam uz zistis co chces
@5
Tiež som chodila na Hotelovku a škola je to dobrá no pre mňa to bolo utrpenie ako ešte žiadne na tomto svete. NIGDY! Mala som ja hlupaňa vychodiť pekne gymnázium
A mala by som rovnaké hovno ako mam teraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Tiež som chodila na Hotelovku a škola je to dobrá no pre mňa to bolo utrpenie ako ešte žiadne na tomto svete. NIGDY! Mala som ja hlupaňa vychodiť pekne gymnázium
A mala by som rovnaké hovno ako mam teraz