Ahojte, uvažujem nad tým, že by som si podala prihlášku na stredoeurópske štúdiá (štúdium je v AJ) a rada by som sa dozvedela viac info, najlepšie od ľudí čo to študujú všetko oficiálne info už mám prečítané.. dúfam, že sa niekto ozve aj k veci díky
podla mna to bude blbost. akurat ta anglictina bude stat za to a aj to pochybujem lebo ta uroven co je na fifuk je taka zla ze to nestoji ani za rec. sam chodim na filozoficku tak o tom svoje viem
no radsej tam nechod...zbytocne vychodís prachy za to nic sa nenaucís,stredoeuróopske stúdia-zbytocny odbor a tomu ver,aj ja chodím na taky odbor ale na UKF,dostanes diplom a budes nezamestnaná,a uroven pod nulou » www.diakhalozat.sk/cikk/2012/12/22...
nechoď na UK...je to totálne pri*ebaná debilná škola....fuj...ako vzdelávacia inštutúcia ma sklamala na plnej čiare....nebudem o nej NIKDE šíriť DOBRÉ slovo...lebo niet čo dobrého na ňu povedať...študentov si tam nalákajú lebo vám totálne sračky nahovoria aká je to úžasná škola.a pridete tam..totalne vymletí učitelia ktorí vam maximálne znechucujú živt na VŠ a keď sa chcete obrátiť na vyššiu moc...vyserú sa na vás....NECHODTE TAM....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
great