Ako to je ? Už nechodia papiere o prijatí? Idem do druhého ročníka viem, že som tam už prijatá ale nepotrebujem na to ten papier ako došiel minulé leto?
tak mne došiel ešte začiatkom leta.. (vychoška nám to vždy dávala koncom roka osobne, ale som zdrhla z intráku skorej než stihla tak mi to poslali poštou
a je tam aj ten druhý papier že prichádzam z bezinfekčného prostredia a hento o trvalom pobyte..podľa by si to mala mať tiež, či?
ja idem na intrák už štvrtý rok a zatiaľ mi to ani raz neprišlo poštou (teda prišlo, ale cez leto, keď som išla do prváku)... inokedy mi ten papier vždy len dali na konci roka
@nemammeno tak mala by si na začiatku roka, keď sa prideľujú izby... ale napr. odo mňa si to už vychy nepýtali, lebo už ma poznajú a vedia, že tam chodím... skús zavolať na intrák a spýtať sa, to bude asi najlepšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a je tam aj ten druhý papier že prichádzam z bezinfekčného prostredia a hento o trvalom pobyte..podľa by si to mala mať tiež, či?
@gagrr oh moj bože ja tú vychovávatelku zabijem... to bude flash ak dojdem v pondelok s vecami a oni ma nepustia