myslim, že na strednej to neni vyhra, blbý režim, hrozné podmienky.... o ničom, na strednej o hovne .....Zato na vysokej to už je o inom, volnejší režim, nemusiš byt asi o sedmej na izbe už a hlavne, že na vysokych tak žije značná časť študentov, takže zdielaju podobny osud, ale na strednej je to spravidla tak jeden človek z triedy. maximalne, a to je o piči..........hadam troška chapete, čo som stel povedať...
no su a zivot zalezi od toho ake su pravidla na intraku a aky vychosi.. .. napr. v NR mestsky stredoskolsky intrak dost krute.. a ten nas skolsky (cirkevny)..ovela volnejsie podmienky . takze.. no.. neviem.. ale inak je tam celkom fajne.. len z casu na cas je ti smutno za rodinou..a nasi chalani su vecne hladni ...
akože podmienky sú ostrasné, serie ma aj to že ja mám na svojom povinnú stravu, do školy to mám na pár krokov, hoc je mi to viac menej jedno keď väčšinu času na intráku buď prespím alebo sa učím, ale hneď by som to menil za nejaký privát alebo intrák ale...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Žije sa vraj dobre no pre mna by to asi to prav orechové nebolo...
A nebol som