Ak má študent záujem o štúdium na vysokej škole, berie sa aj polročné alebo len koncoročne vysvedčenie. Ak to závisi na škole tak sa pýtam na UK právo.
@2421david záleží v ktorom si ročníku... zo štvrtého ročníka sa berie polročné z ostatných koncoročné... a právo- good luck.. hlasi sa tam asi milion ludi, ťažké prijímačky...nie že by som ta odhovárala od toho ale ak tam chceš ísť tak sa uč filozofiu politologiu a podobne veci
@feklus to je ona?
a nie nešlo mi o to...len ho chcem dostať do obrazu aby bol pripraveny a aby sa učil... ak niekto niečo velmi chce tak to da ale musi sa snažiť
napriklad ja som chcela isť na psychologiu ale povedali mi že je tam vela učenia a zas až tak sa mi učiť nechce tak tam nejdem
@simka1311 tojejedno cotoje za hermafrodita, tak to velky respekt pre teba ze si tam chcela ist ale nesla si lebo ti povedali ze tam je vela ucenia.Radsej volaku lahsiu skolu kde sa nemusim tolko ucit sak titul jak titul, brekeke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a nie nešlo mi o to...len ho chcem dostať do obrazu aby bol pripraveny a aby sa učil... ak niekto niečo velmi chce tak to da ale musi sa snažiť
napriklad ja som chcela isť na psychologiu ale povedali mi že je tam vela učenia a zas až tak sa mi učiť nechce tak tam nejdem