niekto tam hore na ministerstve si vymyslel, že by sme mali mať v prvom ročníku taký vtipný predmet TFP - tvorba projektu A tak som si v rámci projektu, čo si môžete predstaviť ako nejakú stredoškolskú diplomovku , tému Medzigeneračné vzťahy a robím
Nie sú klebety výmenou informácií? Ja si ich zvyknem vypočuť, ale snažím sa k nim nič nepridávať, iba ak som si istá, že to čo poviem je naozaj pravda. Klebetám sa nedá vyhnúť, sú súčasťou našej spoločnosti
A som na výške, tak tento názor asi nebude relevantný
V zásade nie... A každý, kto je aspoň trochu zaujímavý je na tom tak isto, že si radšej overí info z prevej ruky..... lebo toto čo ja o sebe počúvam tak sa len môžem pekne zasmiať, hlavne v malých mestách ako sú košice kde je plno závistlivých pičiek sa toho nahovorí toľko, že z toho, že si dám 3 polda tequilly vznikne príbeh o tom ako pijem domčekovú vodku a váľam sa po zemi D bitch please .....-.-
Ja nikoho neohováram, ale mám veľmi hlúpych spolužiakov, ktorý sú pravý opak, nepozerajú sa na seba (nevidia svoje chyby a nedostatky) ale útočia na tých slabších.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
taktiež su aj takí, o ktorých nič z toho "klebetenia" pravda nie je.
a ohováranie? no tak prídte ku nám do triedy ...... keby ohovaranie zabíjalo, tak všetci sme mŕtvy
A som na výške, tak tento názor asi nebude relevantný
klebety beriem ako zlo v spoločnosti, je mi jedno, aký majú sociálny význam