asi som dieta stasteny alebo coho...vysvetlim .som trans ,teda skandal ,co.bola som v cz ,uk a zistila ze to ide.mam vsak pech s naj kamossskami a tak.vzdy sa mi praca skonci necakane a musim opustit dane miesto,alebo pocuvam o to ze som b
zato, aka si nemozes a to, ze ta niektori ludia nechcu prijat, ani tvoja matka, je to ich sprostost a nie tvoja chyba. A skus si proste nebrat predsudky k srdcu.
A pisala som si na pokeci s jednym dievcatom a ona chce ist tiez na operaciu zmeny pohlavia a
mi napisala ze po skole chce odist do Ceska, kde sa aj zamestna a da sa tam aj poistit a poistovna tam vraj taketo operacie preplaca.
Ale neviem ci to je pravda, ale skus si pozret o tom nejake blizsie informacie
mno.. konecne som to rozlustila... mno tak hlavne sa porozpravaj so setkymi ktori ti to bohvieako neulahcuju a bud sama sebou... mno a co sa tych prachov tyka s tym ti asi nikto nepomoze.. to musis zvladnut sama
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
A pisala som si na pokeci s jednym dievcatom a ona chce ist tiez na operaciu zmeny pohlavia a
mi napisala ze po skole chce odist do Ceska, kde sa aj zamestna a da sa tam aj poistit a poistovna tam vraj taketo operacie preplaca.
Ale neviem ci to je pravda, ale skus si pozret o tom nejake blizsie informacie