Ja len že ked som v strese tak mi je strašne na vracanie a zajtra mám ist prvý krát na strednú...nemal niekto podobný problém ? a ako sa to dá riešit alebo dá sa to vobec riešit ?
ja som na tom so stresom podobne ako ty, treba sa to proste naučiť ovládať. v živote budeš prežívať ešte viac stresujúce veci ako je prvý deň na strednej, na to prídeš časom.
ale skús aspoň také malé dychové cvičenie, zhlboka sa nadychuj nosom a vydychuj ústami, vrav si, že to zvládneš. mne to v najhoršom pomáha
Aj ja som stresovala, bala som sa ze ma novi spoluziaci nebudu mat radi kedze ja som isla po kvarte miesto kvinty do prveho rocnika na stvorrocnom gymnaziu, cize som bola o rok mladsia (mozno aj viac kedze ja som bola aj rocniky pred tym jedna z tych najmladsich) ale vsetko dobre dopadlo, kazdemu bolo jedno kolko mam rokov a tento rok uz maturujem a zavidiim prvakom lebo pre mna to boli zatial tri krasne roky na strednej
No šak ale ja to nemám len teraz ja to mám pri každej stresovej situácii tú strednú som uviedol ako príklad...ale vidím že na toto nie je riešenie...inač začalo mi to robiť pred futbalovými zápasmy vtedy som býval v strese a odvtedy sa to so mnou nejak nesie aj ked už futbal nehrám (asi 3 mesiace) ...
áno aj ja mám stres a zajtra idem 1. krát na strednú, ale ja to riešim tak, že kreslím vlajky sveta... jednoducho je to kktina ale vypnem a nemyslím na to
Ludia, veď si trochu dôverujte Napi sa ráno vody, dobre sa najedz čo ti chutí a z čoho by ti nemalo byť ťažko a s úsmevom vykroč na strednú, kde je oveľa lepšie než na zš
Ja som zo stresu tiez zvyknem vracat, pomaha mi dychat jak kon, sediet a mysliet na nejake smiesne veci. Ale da sa to zladnut, skus si len trochu verit a pojde to
Tak toto si neviem predstaviť, mne stačí cigareta alebo si okúšem nechty keď je zle. Ale v neskoršom veku by ma asi porazilo keby mam ist napr. na pohovor alebo na jednanie a vomitujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale skús aspoň také malé dychové cvičenie, zhlboka sa nadychuj nosom a vydychuj ústami, vrav si, že to zvládneš. mne to v najhoršom pomáha
Slušne som sa vyjadrila.
Pre istotu zajtra nebudem nič raňajkovať, lebo stepovať so stiahnutou riťou medzi novými spolužiakmi nechcem.
Takže ťa úplne chápem.
mysli na to aky si epicky
@21 dovera ti nepomoze, to je skor chronicke alebo ja neviem
pusti si nejaku hudbu alebo si do mobilu stiahni nejake fasa hry a pod. mna to zvykne zabavit aspon na moment..
a mne bohuzial nepomahalo nic. sedela som nad tym zachodom, napinalo ma, az kym som od vysilenia nezaspala.
nastastie sa to stalo len dvakrat, a hadam sa to nebude opakovat.
Inak autor, skus si pustiť Vomitory, možno pomôže