Aký máte názor na stretávanie sa s novými ľuďmi, ktorých ste spoznali prostredníctvom internetu? Bojíte sa pri stretnutí s nimi? Absolvovali ste už niečo takéto? Ako to dopadlo? Plánujete niečo takéto? Viem, že teraz je to už dosť rozšírené, myslím že tak
Vždy sa bojím, niekedy oprávnene, ako sa neskôr ukáže, inokedy celkom zbytočne. každý človek je iný... nebyť netu nespoznám niekoľkých naozaj skvelých ľudí a som značne ochudobnená, ale zas... mám aj otrasné skúsenosti, čiže je to pekne fifty-fifty ako napokon všetko
Pred dvoma rokmi som si písal s jedným dievčaťom, nakoniec sme zistili, že sme susedia z jedného paneláku, ktorí sa nikdy predtým nestretli, raz sme zašli pred bránu na cígo a bol z toho polročný vzťah.
Internet je celosvetovy fenomen novej doby. Z toho kolko casu tu vsetci stravime je myslim dost prirodzene ze sa urcite socialne vazby vytvaraju aj online. Skrz relativnu anonymitu nasich nickov sme ochotny casto povedat viac ako by sme si kedy dovolili povedat ci spravit nazivo z oci do oci. Internet vsak zarroven strasne skresluje a teda nase pohlady na seba navzajom su velmi nepresne a skreslene.
Dosledkom toho je myslimlen prirodzene, ze chyba urcita socialna vazba realnejsia nez par sprav denne ci mozno fotka na webke. /hocijako uzasna napriklad ako moja /
Tak proste potom pride cas, kedy zaciname byt zvedavy kto sa skryva za pismenkami a avatarom toho cloveka a tak prichadza i myslenie na stretnutia a spoznanie ho/jej: Zistenie kto to je, aky je, co je zac.
Nemusi ist nutne o neviem aky ci partnersky vztah a mozno si ti dvaja fakt nesadnu a proste.. lol.. trapas.
ale potom je tu sanca, ze sa stretnu a miesto lol trapas sa zacne odvijat priatelstvo ci aspon kamaratstvo tentokrat uz realne.
teraz už viem, že ak si s niekým na nete skvele rozumiem, treba sa s ním stretnúť. a kľudne aj čo najrýchlejšie nerozumiem, čo by na to malo byť zlé. je to "človek z internetu"? čo je to za kravinu? je to proste človek, s ktorým si rozumiem, pričom nie je podstatné, ako som ho spoznal. ale ak má náš vzájomný vzťah za niečo stáť, nemôže zostať skrytý za rúškom internetovej anonymity, potrebujem ho poznať reálne.
Dopadlo to asi tak, že sme si nemali čo povedať a bolo trápne ticho, alebo tak, že sa dotyčná na mňa hneď vrhla a celé stretnutie sme sa len bozkávali...
Na netové stretnutia som teda šťastie nemal. Verím ale, že sa cez net dajú spoznať skvelý ľudia. Prednosť ale dávam osobnému zoznámeniu...
Stretla som sa cez internet ... tiež som svojho drahého v podstate spoznala na nete, potom zopár veľmi dobrých kamarátok som našla práve cez internet ...
s mnohými, väčšinou to dopadlo dobre. S niektorými sa vídam, s inými nie...ale cez internet som spoznala dosť dôležitých ľudí v mojom živote. Takže to celkovo hodnotím pozitívne.
jedine ak by to bolo nahodne stretnutie, napr. narazime do seba na ulici, koncerte... v takom pripade nemam problem s tym clovekom stravit ostatnu cast dna. alebo stretnutie za nejakym ucelom. ked mi dotycna /-y povie, ze naozaj nestiha prist vcas a mam mu chytit miesto
neznasam ten druh stretavania: "Tak a CHCEM sa s tebou stretnut. O desiatej bud na namesti." a podobne formulovane ziadosti.
Patrím k tým ľuďom, čo sa prehnane socializujú, takže väčšinou sa mi chce s tými, s ktorými si píšem, stretnúť aj naživo
A netu vďačím za pár skutočne skvelých osôb, ktoré považujem za úžasných kamarátov a rada sa s nimi stretnem vždy, keď mám príležitosť ( napríklad @surreal a @aleio )
podla mna je to v pohode, no chcela by som a urcite sa aj s nimi nakoniec stretnem....teda aspon dufam ... a ties by som chcela aby to dopadlo v pohode
A nie je to jedno, či človeka spoznáte na internete, alebo v kaviarni, či u doktora? Kreténov sa nájde aj na internete, aj v tej kaviarni a aj u doktora.
A k odpovediam na otázky - stretol, nikdy to nebolo nič hrozné a som rád, že som sa na to dal (aj tá druhá osoba, alebo teda osoby). Vlastne pre mňa to bolo fajn. Všetky stretnutia
a inak, vyberam si s kym sa stretnem. nebolo ich vela... -ale este som to neolutovala. a inak, nasla som takto jedneho naozaj skvostneho uzasneho kamarata.
keď si to tak vezmete, aj Birdz-stretko je tohto charakteru..
no keď by som to zrátala ja.. stretla som sa s 1 babou a 6 chalanmi.. z toho 3 chalani sú už teraz moji bývalí bol to jeden dlhodobý a dva kratučké vzťahy..
ale určite to beriem ako fajn možnosť spoznať nových fajn ľudí, aj teraz plánujem určité stretnutia a nebránim sa tomu.. keď si je čo povedať, tak prečo nie.. môže to byť fajn..
aj ked občas mám trošku obavy čo a ako, a uvedomujem si že občas by som mohla byť trošku viac opatrná.. predsa len.. hádam sa polepším..
stretol som sa na Birdz stretkách so super ľuďmi a okrem toho tiež s pár ľuďmi . Celkovo to hodnotím kladne a rád by som v tom pokračoval a sú osoby, s ktorými by som sa nesmierne rád stretol
ja som sa stretla s par ludmi z netu teda ...boli to dve stretka s chlapcami a nebala som sa ani pri jednom akosi som im obom uplne doverovala a potom este som videla zoparkrat niekoho z netu ,ale to sa za stretko neda povazovat a ved je to prirodzene ,ked sa dvaja ludia ,alebo aj viaceri chcu spoznat ,ked si dlho pisu a je to super ...aspon spoznavame takymto sposobom novych ludi ,z ktorych sa mozu stat nasi skveli kamarati
Ked už niekoho trochu poznám tak by som sa s ním rád aj stretol.nemám s tým síce skúsenosti al ploč nie? aspoň zistím že či sa mi ešte oplatí strácať čas
Do jednej som sa zamiloval, s ďalšími sme vynikajúci priatelia, a u niektorých som nejaký ten čas aj býval. S niektorými sa doteraz stretávame, navštevujeme sa a bez @zipporah si neviem už ani predstaviť svoj život.
osobne, ak si s niekym vynikajúco rozumiem po kábli, chápem to ako prirodzený krok dopredu sa s ním aj stretnúť v reálnom živote.
spoznala som dobrú kamarátku a vďaka nej aj niekoľko ďalších dievčat, za ktoré dám aj ruku do ohňa a tiež je pravda, že keby som sa nespoznala s ňou nespoznala by som sa ani s frajerom
s tymi ludmi si rozumies viac ako s tymi ktorych spoznas vonku,lebo uz si s nimi nejaky cas pises tak vies uz trochu aki su,aj ed na zivo je to ine ,nemam s tym problem
@wewo No dobre, ale nedalo mi rypnúť, choval si sa negalantne, ako nejaký Slovák! (A ty vieš, že som viac na Francúzov, ktorý meškajú tak pätnásť minút
uz som sa aj ja par razy stretla a to za hocijakym ucelom hehe ale tak bat som sa nebala,len som sa troska hanbila...ale postupoom casu to bolo lepsie a lepsie....nno a sak preco sa nestretnut?!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
Žiadnú inú skúsenosť s takýmto stretávaním nemám.
Dosledkom toho je myslimlen prirodzene, ze chyba urcita socialna vazba realnejsia nez par sprav denne ci mozno fotka na webke. /hocijako uzasna napriklad ako moja /
Tak proste potom pride cas, kedy zaciname byt zvedavy kto sa skryva za pismenkami a avatarom toho cloveka a tak prichadza i myslenie na stretnutia a spoznanie ho/jej: Zistenie kto to je, aky je, co je zac.
Nemusi ist nutne o neviem aky ci partnersky vztah a mozno si ti dvaja fakt nesadnu a proste.. lol.. trapas.
ale potom je tu sanca, ze sa stretnu a miesto lol trapas sa zacne odvijat priatelstvo ci aspon kamaratstvo tentokrat uz realne.
-------------------------
@grietusha
Ja som sa stretla s frajerom a sme spolu rok a pol....
Moja kamarátka sa stretla a sú spolu dva roky.... a tak... samé pozitívne skúsenosti...
ale nemusí to tak byť vždy.... nájdu sa aj psychopati..
Dopadlo to asi tak, že sme si nemali čo povedať a bolo trápne ticho, alebo tak, že sa dotyčná na mňa hneď vrhla a celé stretnutie sme sa len bozkávali...
Na netové stretnutia som teda šťastie nemal. Verím ale, že sa cez net dajú spoznať skvelý ľudia. Prednosť ale dávam osobnému zoznámeniu...
čiže, tiež zatiaľ len dobré skúsenosti
Druhé stretnutie= fajn (až na to, že chlapec meškal a mne omrzol zadok).
Tretie stretnutie= fajn (šli sme nakúpiť do Billy
Štvrté stretnutie= ňuňuňu... (uvidíme).
si si istá?
A na moje prvé stretnutie asi nikdy nezabudnem
Keby len druhá strana, ale predovšetkým ty si "človek z internetu"!
Mal by si si vstúpiť do svedomia ...
jedine ak by to bolo nahodne stretnutie, napr. narazime do seba na ulici, koncerte... v takom pripade nemam problem s tym clovekom stravit ostatnu cast dna. alebo stretnutie za nejakym ucelom. ked mi dotycna /-y povie, ze naozaj nestiha prist vcas a mam mu chytit miesto
neznasam ten druh stretavania: "Tak a CHCEM sa s tebou stretnut. O desiatej bud na namesti." a podobne formulovane ziadosti.
A netu vďačím za pár skutočne skvelých osôb, ktoré považujem za úžasných kamarátov a rada sa s nimi stretnem vždy, keď mám príležitosť ( napríklad @surreal a @aleio )
( @hajzelbaba , nepodávaš si prihlášku do Košicoch?
A k odpovediam na otázky - stretol, nikdy to nebolo nič hrozné a som rád, že som sa na to dal (aj tá druhá osoba, alebo teda osoby). Vlastne pre mňa to bolo fajn. Všetky stretnutia
nie ale keby som o tebe vedela pred podavanim si prihlasok, dala by som si
a inak, vyberam si s kym sa stretnem. nebolo ich vela... -ale este som to neolutovala. a inak, nasla som takto jedneho naozaj skvostneho uzasneho kamarata.
no keď by som to zrátala ja.. stretla som sa s 1 babou a 6 chalanmi.. z toho 3 chalani sú už teraz moji bývalí bol to jeden dlhodobý a dva kratučké vzťahy..
ale určite to beriem ako fajn možnosť spoznať nových fajn ľudí, aj teraz plánujem určité stretnutia a nebránim sa tomu.. keď si je čo povedať, tak prečo nie.. môže to byť fajn..
aj ked občas mám trošku obavy čo a ako, a uvedomujem si že občas by som mohla byť trošku viac opatrná.. predsa len.. hádam sa polepším..
Do jednej som sa zamiloval, s ďalšími sme vynikajúci priatelia, a u niektorých som nejaký ten čas aj býval. S niektorými sa doteraz stretávame, navštevujeme sa a bez @zipporah si neviem už ani predstaviť svoj život.
osobne, ak si s niekym vynikajúco rozumiem po kábli, chápem to ako prirodzený krok dopredu sa s ním aj stretnúť v reálnom živote.
Prirodzený progres.
A pár ľudí tu je,s kt.by som sa chcela stretnúť,bála by som sa,ale dôvera tam je.
absolvovala som také stretnutia a dopadlo to stále dobre
A vôbec, meškať majú holky a né kluci!
Čo tým chceš povedať, že ten autobus šoférovala žena?! (nechci vo mne prebudiť feministické zviera)