S bývalým s ktorým nie som polroka je zase diskusia o tom či je normálne alebo nenormálne sa baviť s bývalými. Tak ma zaujíma váš názor. Či sa vôbec nekontaktujete, alebo sa bavíte v pohode alebo len na nete, alebo chodíte spolu von alebo ako?
s prvým vôbec
s druhým sme asi po pol roku boli na pizzu, len tak sa porozprávať, potom ešte asi 3x, ale teraz sme si už pár mesiacov vôbec nepísali, takže asi sme skončili úplne
nie. nevidim dovod. teda s jednym si obcas kusok piseme ale nevidela som ho 5 rokov
s poslednym sa vidam ale viacmenej sa ani nezdravime (sme spoluziaci)
Po 3rokoch od rozchodu sme zacali teda on mi napisal na vianoce aj na silvestra a ja jemu na narodky a potom aj on mne cize len tak formalne, ale nemam problem uz s akymkolvek kontaktom s nim, kedze uz som sa cez neho uplne preniesla a kazdy mame nove zivoty a vztahy.
bavim. mám len jedného bývalého a s tým mám dosť inappropriate vzťah. Vlastne, jediné v čom je rozdiel je, že spolu oficiálne nechodíme a asi ho už nemilujem.
Sem tam sa necakane zjavi pred dverami tak si dame pizzu a pokecame, cez smsky mu vacsinou pisem o tom ako ho strasne nenavidim a prajem do zivota len to zle ale nejakym sposobom sa dopracujeme ku spolocnemu vyletu kedy nas mozem povozit daleko mimo mesta alebo na nejaky bajecny vyhlad a on mi hovori ktorej diere sa mam vyhnut a aj tak vsetky furt zoberiem a potom sa zo mna smeje jak nadavam a ked len tak pozerame na mesto a rozpravame sa o tom vsetkom co bolo co je a co bude a je nam fajn aj ked sme chvilu ticho leboto nikdy nie je awkward silence ale take velavravne ticho ktore hovori o tom ze je rad ze sme spolu a ja nehovorim ze som taktrochu rada tiez... mam ho rada aj ked ako priatel stal za hovno.
Práve som bola s ex frajírkom na káve, nevidím na tom nič zlé...
Ja viem s každým prehodiť reč aj po rozchode, diskutabilné je, ako to ide im so mnou :happy:
Mám ich na FB, ale nepíšem si s nimi. Ale zas nemám problém ich pozdraviť. Aj tak to už bolo dávno, nie sú to takí čerství bývalí, skôr dávne detské lásky
s uplne prvym frajom sa teraz casto stretavame, je to moj velmi dbory kamarat
s druhym vobec, i ked by som chcela
s tretim si piseme a obcas volame, ale nie vela, bo sa boji, ze keby to zistila jeho sucasna tak s nim zatoci, co je teda dost pravdepodobne
s poslednym som od isteho incidentu po rozchode ked sme dosli na to ze asi nevieme byt len kamarati nekomunikovala vobec, ani len sprava, nic, uz rok a pol
ja s mojim bývalým nie som už rok, komunikujeme posledných pár mesiacov a nepríde mi to divné, práve, že je to úplne super, sme dobrí kamaráti a nehrozí že by z toho vzniklo niečo viac, keďže sme obaja šťastne zadaní takže toho sa tiež nebojím
s prvým nemám žiadny kontakt (a trocha ma to mrzí, zaujímalo by ma ako sa mu darí a tak...), s druhýmsi občas píšeme na nete, ale nevidela som ho ani nepamätám
O dvoch nemám ani šajnu, že čo s nimi je. S jednou som si nedávno začal písať, a ďalšia je kamarátka s mojou terajšou frajerkou, ale aj s tou vychádzam dobre.
Takže mám to tak na polovicu.
Ale nevadilo by mi sa porozprávať so žiadnou.
podla mňa dvaja ludia ktorý mali intímny pomer už nemožu fungovať ako kamarati ale to je moj názor.moj bratranec bol raz vonku s bývalou aj súčasnou na čo som kukal jak ... takže niekto s tym nema problem ale ja áno
s prvým som sa začala rozprávať po 3 rokoch od rozchodu tak poriadne a teraz sme na takom leveli bútľavých vŕb chodíme spolu sem tam von, rozprávame sa, píšeme si a je to super
druhého som od rozchodu nevidela, dúfam že ho ani nestretnem a ani sa s ním baviť nechcem.nestojí to za to.
S prvým sa navštevujeme.
s druhym sme kazdy deň v kontakte a občas u seba prespavame..ale to napr.len ked on si nemôže vziať malu a chce byť s ňou, tak dojde na víkend a taaak...
S tretím sa nestretavam, bo je ďaleko..no budúci mesiac sa má vyskytovať v bojniciach pár dni, takže sa asi uvidíme..a volava mi..((no teraz je asi nahnevkany alebo čo ).
takže s exiakmi vychádzam dobre. Sme kamoskovia a máme sa radi. :happy: :happy:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
s druhým sme asi po pol roku boli na pizzu, len tak sa porozprávať, potom ešte asi 3x, ale teraz sme si už pár mesiacov vôbec nepísali, takže asi sme skončili úplne
fuck.
s poslednym sa vidam ale viacmenej sa ani nezdravime (sme spoluziaci)
Ja viem s každým prehodiť reč aj po rozchode, diskutabilné je, ako to ide im so mnou :happy:
uplne prvy, toho mam strasne rada stale, celkom si aj piseme este, akurat ze je to taky surodenecky level
ale strasne to zalezi, ako sa k tomu rozchodu stavia jeden a druhy...a potom, treba, aby uplynula nejaka pomyselna casova doba alebo co.
s druhym vobec, i ked by som chcela
s tretim si piseme a obcas volame, ale nie vela, bo sa boji, ze keby to zistila jeho sucasna tak s nim zatoci, co je teda dost pravdepodobne
s poslednym som od isteho incidentu po rozchode ked sme dosli na to ze asi nevieme byt len kamarati nekomunikovala vobec, ani len sprava, nic, uz rok a pol
Takže mám to tak na polovicu.
Ale nevadilo by mi sa porozprávať so žiadnou.
druhého som od rozchodu nevidela, dúfam že ho ani nestretnem a ani sa s ním baviť nechcem.nestojí to za to.
s druhym sme kazdy deň v kontakte a občas u seba prespavame..ale to napr.len ked on si nemôže vziať malu a chce byť s ňou, tak dojde na víkend a taaak...
S tretím sa nestretavam, bo je ďaleko..no budúci mesiac sa má vyskytovať v bojniciach pár dni, takže sa asi uvidíme..a volava mi..((no teraz je asi nahnevkany alebo čo ).
takže s exiakmi vychádzam dobre. Sme kamoskovia a máme sa radi. :happy: :happy:
ale mne by nerobilo problem sa s nimi v pohode bavit, problem je skor na ich strane co uz no