@14 Okrem toho, že nie som zakomplexovaná a nesedím doma v tmavom kúte, tak by som to vždy uvítala radšej, než byť také mrňavé ku*vidlo, ako ty a časť dnešnej ožratej generácie, čo „spoločensky žije“.
Ja som rada, keď môžem ísť sama, nikto ma neotravuje a môžem ísť kedy chcem a kam chcem, bez toho, aby ma nejaké jebliny zatiahli do KFC, šenku alebo do akej sockárne.
A mám možnosť toho zažiť oveľa viac zaujímavého a hodnotného, než tie trápne pártyové decká, čo len mrdajú, chľascú a bezcieľne sa flákajú po meste a krčmách a fetujú vo výklenkoch.
@krutafunebracka máš celkom recht, v niečom. v poslednom čase som si všimol takú povrchnosť a plytkosť niektorých ľudí a zistil som, že to, čo robia, nie je život, ale len dookola sa opakujúci príbeh, z ktorého neplynie nijaké poučenie alebo nič hodnotné
@20 Napríklad výlety, chodenie po hradoch a múzeách a spoznávanie miest a tak. A najmä fotenie. A vravela som, že by som ich nejedla. A to kura som nefotila ja, len som ho náhodou našla a okolo toho sa točí taká povesť. (Aké ruky?) Na rozdiel od tých smradov, čo nevedia čo so sebou.
Cez net som sa stretol s tromi ľuďmi, bolo to niečo strašné, s dvomi bolo len trápne ticho a s treťou len olizovanie a trápne ticho Už sa snažím takýmto stretnutiam vyhýbať. S nikým z nich niesom už v kontakte
stretla som sa asi 3ma ľudmi vdaka jednej som našla najlepšiu kamošku a vlastne spoznala som kopu nových ludí . Raz som sa ale stretla s takým chalanom, ktorý bol závislý na techne a celý čas mi kecal o Be free a za každou vetou hooril don´t sad be free
stretla som sa párkrát. dopadlo to... všelijak... s jedným som sa stretla iba raz a potom som si povedala no chalan v žiadnom prípade... ale napríklad som sa stretla s kamarátkou, čo som spoznala tu na birdz a klape nám to, hoci sme sa videli len raz, ale proste sme si sadli ako šerbel na riť, neviem to inak nazvať...
Na birdzi som sa spoznala so svojím chalanom + (priznávam) 2krát som sa stretla aj s @nemamprachy a (zas priznávam) perfektne sme si sadli Dokonca môžem povedať, že ho mám rada Plus som mala stretko so @17shanom.
To bolo z birdzu a ešte som mala aj nejaké stretká z pokecu, ktoré skončili veľmi príjemne, aj keď v konečnom dôsledku sa nie je čím chváliť
Dokonca si dovoľujem tvrdiť, že moja stretnutia s ľuďmi spoznanými na internete, majú prsty v dvoch perfektne fungujúcich vzťahoch (týmto sa rada chválim )
@krutafunebracka@24 chodiť po krčmách a diskotékach ani ja nemusím a samotu si tiež viem užiť, ale rovnako si viem výlety užiť aj so spoločnosťou (a dokonca niekedy mi tá spoločnosť vyhovuje viac než samota...)
@hmilos@krutafunebracka aj ja chodím von poväčšine sama a nevadí mi to.ale všeobecne si ľudia myslia,že tí ktorí sú zväčša sami sú zakomlexovaný chudáci.ja osobne tento ich názor nezdieľam pretože k tým,,zakomplexovaným"patrím...
Inač raz, už v zúfalstve (navyše som napoly spala), som povedala kamoške, čo mi zavolala, či nejdem von, že sa mám veľa učiť, pričom bol piatok popoludní a navyše ja mám len jeden taký ťažký predmet, na ktorý sa treba poriadne učiť a aj to len raz za mesiac píšeme písomku.
pisem v zasade len s tymi ktorych poznam a ak sa aj nahodou niekto ozve a este je aj natolko schopny ze si s nim viem pokecat tak ideme bezpodmienecne von.. tuto za monitorom je to dost onicom
no takže stretla som sa s pár luďmi.. dopadlo to všelijako...
tak napr. raz som sa stretla s jedným chalanom a mala som ho čakať pred jednou školou... došel na aute a nemal kde zaparkovať, takže ho išiel o kúsok ďalej preparkovať... ja som zatial zdrhla bo vyzeral úplne ináč jak na fotke...
no ďalej som cez net spoznala najlepšiu kamošku Veroniku...
a potom aj tuna na Birdzi som spoznala môjho priateľa ( @boxer161 ).. ale my sme si ani stretko nedali, sme sa raz náhodne stretli a zachvílu budeme spolu už rok...
a ešte som sa spoznala s Maťom ( @hangtime11 ) ... čo k nemu dodať.. úplne ppči človek, teším sa na ďalšie stretko... plánujem sa s ním stretávať ďalej...
ja by som sa s par ludmi velmi rad stretol....napr s jednym chalanom si pisem uz vyse dvoch rokov..berem ho ako naj kamosa..a do ted sme sa nestretli ..
myslim ze takych bolo viac,ale tak jednu takud obru kamosku som si nasla takto cez net ,je z toho isteho mesta co ja takze v pohode a stale sa baviem skoro kazdy dne sme spolu vonku ,aj chodime spol kade tade,a poznam od nej aj dalsie kamsoky no super proste vychadzame a ani mi to nepride ze s apozname cez,net normalne ako keby sme sa inak spoznali a viac takych ludi bolo
no ja som sa stretávala....dve z nich skončili úplne bohovsky z jedného mám kamaráta, a z druhého ám ešte stále moju lásku no a potom som sa stretla aj s mnohými ľudmi odtiaľto keď som bola na BIRDZ stretku takže stretávam...veď keď sme na nete my, nemusí byť net plný úchylov ale aj tak si vždy dávam pozor a stretávam sa len po prvý raz na verejných miestach
bežne... prečo aj nie? Rada sa zoznamujem a keďže pomerne dosť veľa času presedím za PC, tak na zoznámení sa osobne s ľuďmi, s ktorými si nejakú dobu píšem a rozumiem si s nimi, nevidím nič zlé
Už ani neviem, koľko tých ľudí bolo, ale nikdy sa nič zlé nestalo. Jeden z nich je teraz dokonca môj najlepší priateľ.
Tak aby dodala aj zakladateľka diskusie: Stretla som sa s mnohými, ale keďže som dosť výberavá, vždy to boli ukecaní ľudia, s kt. som si mala toho veľa čo povedať... spoznala som tak niekoľko kamarátov, kamarátok ... ale hlavne môjho najlepšieho Priateľa.
Treba si ale dávať pozor na to, s kým sa stretávate. Zvážiť si, čo to je a môže byť za človek.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
Načo sa stretávať s teľcami z netu, keď na nete to môžem proste vypnúť/neodpísať a tak. Debili, ešte by aj otravovali.
Ja som rada, keď môžem ísť sama, nikto ma neotravuje a môžem ísť kedy chcem a kam chcem, bez toho, aby ma nejaké jebliny zatiahli do KFC, šenku alebo do akej sockárne.
tiez radsej vsade chodim sam
ono všetko sa to dá skĺbiť
niektoré boli dobré,iné fajn a jedno sa fest vydarilo..a neľutujem
takže tak..
ale ako tak premýšľam s babou som sa ešte asi nestretla že z netu hm..mala by som si nájsť nejakú "kamošku"
To bolo z birdzu a ešte som mala aj nejaké stretká z pokecu, ktoré skončili veľmi príjemne, aj keď v konečnom dôsledku sa nie je čím chváliť
A tí, s ktorými si píšem, sú väčšinou z druhého konca Slovenska/Európy/sveta.
dokonca to neboli ani nejaké extrémne prepadáky,nikto ma neznásilnil ani tak...
Dokonca si dovoľujem tvrdiť, že moja stretnutia s ľuďmi spoznanými na internete, majú prsty v dvoch perfektne fungujúcich vzťahoch (týmto sa rada chválim )
@krutafunebracka @24 chodiť po krčmách a diskotékach ani ja nemusím a samotu si tiež viem užiť, ale rovnako si viem výlety užiť aj so spoločnosťou (a dokonca niekedy mi tá spoločnosť vyhovuje viac než samota...)
Inač raz, už v zúfalstve (navyše som napoly spala), som povedala kamoške, čo mi zavolala, či nejdem von, že sa mám veľa učiť, pričom bol piatok popoludní a navyše ja mám len jeden taký ťažký predmet, na ktorý sa treba poriadne učiť a aj to len raz za mesiac píšeme písomku.
@bibla Hej, však to je taká blbosť, že až.
asdfghjkl
yxcvbnm
.
co viac dodat
.
.
aha
1234567890
tak napr. raz som sa stretla s jedným chalanom a mala som ho čakať pred jednou školou... došel na aute a nemal kde zaparkovať, takže ho išiel o kúsok ďalej preparkovať... ja som zatial zdrhla bo vyzeral úplne ináč jak na fotke...
no ďalej som cez net spoznala najlepšiu kamošku Veroniku...
a potom aj tuna na Birdzi som spoznala môjho priateľa ( @boxer161 ).. ale my sme si ani stretko nedali, sme sa raz náhodne stretli a zachvílu budeme spolu už rok...
a ešte som sa spoznala s Maťom ( @hangtime11 ) ... čo k nemu dodať.. úplne ppči človek, teším sa na ďalšie stretko... plánujem sa s ním stretávať ďalej...
k teme
tak pokušenie tu určite je
ale skor si rozumná mierne trhlá osoba
Už ani neviem, koľko tých ľudí bolo, ale nikdy sa nič zlé nestalo. Jeden z nich je teraz dokonca môj najlepší priateľ.
no ale akoze my sa kedy stretneme? uz sa neces so mnou stretnut?
Treba si ale dávať pozor na to, s kým sa stretávate. Zvážiť si, čo to je a môže byť za človek.
a k veci ano stretavam sa sice s nimi som sa aj pred birdzom a cez birdz iba s @kittynka - ou asi
vy teľce, v podstate ma pravdu s tym, ze dnesne decka nepoznaju nic ine len party a podobne dristy..
na druhej strane svoj nazor podvava svojskym genialnym sposobom