Dávnejšie tu bol taký nápad, viacerí tu máme zápis v Brne na MUNI 19.7., čo by ste povedali na také menšie stretko? viem, že kopa birdzákov je v Brne, tak ak sa tam niektorí nachádzajú aj teraz cez leto, snáď by sa mohli pridať @grietusha tuším pon
akože vážne, veľkú skupinku ľudí nebudem nikde sprevádzať, nerada sa cítim jak v škôlke. myslela som to tak, že ak by niekto mal v pláne tu pobudnúť viac času, nech sa v pohode ozve.
@grietusha z toho si nič nerob, ja som tiež asociál a vo veľkej skupine sa stratím, som ticho a potom väčšina ľudí ani nevie, že som tam bola ale ak by si mala voľný deň a chcelo by sa ti robiť mi spoločnosť, tak budem rada, lebo som tam od rána do večera, idem sama, a neviem, čo tam robiť celý deň
Ahoj Romanka- dufam ze si to ty. Ja som Kajina mama /Karolina z PB,co chcela ist na TIM ako chodis Ty/ Zobrali ju, zajtra ideme na zapis do Brna. Zhaname niekoho, kto by nam dal par rad ohladom podnajmov atd. Nemohli by sme sa stretnut niekde zajtra 18.7 , ak mas teda cas....Budeme v okoli FF, cca od 10.00. Dakujem , Zdena Čižmatova PB
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ak nie, tak mám čas až budúci mesiac
....ja prídem ráno o siedmej a vláčik dom mi ide až večer o deviatej, a celkom rada by som aspoň nejakú spoločnosť....
akože vážne, veľkú skupinku ľudí nebudem nikde sprevádzať, nerada sa cítim jak v škôlke. myslela som to tak, že ak by niekto mal v pláne tu pobudnúť viac času, nech sa v pohode ozve.
@grietusha viac ako 3 vrátane teba?
@thatzooey móžeš spať u mňa, postih veď.
@soraya ale ja si z toho nič nerobím, mne to takto vyhovuje mám voľný deň, tak sa potom ozvi
@lojla bejbe, 20. musím byť v PB, lebo doktori :/
a nedojdes do BA?
Ahoj Romanka- dufam ze si to ty. Ja som Kajina mama /Karolina z PB,co chcela ist na TIM ako chodis Ty/ Zobrali ju, zajtra ideme na zapis do Brna. Zhaname niekoho, kto by nam dal par rad ohladom podnajmov atd. Nemohli by sme sa stretnut niekde zajtra 18.7 , ak mas teda cas....Budeme v okoli FF, cca od 10.00. Dakujem , Zdena Čižmatova PB