Stretli ste sa už s niekým na slepo a ak áno, ako to dopadlo kamarátite sa ešte alebo aj niečo viac?? ....ja ešte nie takže by som rada vedela ...lebo viem že je veľa „uchilakov“...
na slepo je to onicom aspon foto nech ma ten clovek a musite si pisat dlhsie...pre mna su stretka cez net jediny sposob spoznavania nezadanych bab, bo kazdu co spoznam normalne nazivo ma frajera...
stretla aj tak aj tak......uplne na slepo to dopadlo strasne.....a potom boli uz stretka iba take ze sme si vymenili foto....a to vzdy dopadlo dobre kedze sme vedeli ako vyzera ten druhy...
ja som mala mat dalsie v piatok, ale som to musela zrušiť ...už ich mam za sebou 5..a vsetky katastrofa ...s jedným clovekom si este pisem ale to je o ničom ...
Ano stretol. Dokonca sme spolu randili skoro rok Ale dopadlo to neslavne :/
Tu na birdz som skusil dievca pozvat na stretko raz, ale odmietlo.
Inak ja si myslim, ze internetove zoznamovanie je zial nasa buducnost ( niektori ma teraz asi odsudia ) ale trend hovori za vsetko. Coraz viac sa stretavam s pripadmi, kde je odpoved na otazku 'Ako ste sa spoznali' : 'Na pokeci ...'
nie, vela ludi sa so mnou chcelo stretnut, ale pravdupovediac, nikto ma nejak nezaujal, viem, ze v skutocnosti by bol ten dotycny mozno uplne iny, ale ked mi niekto kazdy den pise to iste, rovnake slova, rovnaky slovosle, rovnaky smajlik vzdy na konci vety ....vobec ma to nelaka
Ja som sa stretla tieto letne prazdniny s jednou kamoskou, s kt. som si pisala(a este a pisem) asi rok a bolo to super..nasledne som sa mala stretnut ece s jednym kamaratom..len to nevyslo..a na to som sa tesila..mozno nabuduce..ale nelutujem to
ja som sa stretla s jednu babu celkom v pohode kamaratka je uz som s nu bola tri krat urcite sa snu este niekedy chcem stretnut a nie len snu..S chalanmi by som sa asi nestretla..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Tu na birdz som skusil dievca pozvat na stretko raz, ale odmietlo.
Inak ja si myslim, ze internetove zoznamovanie je zial nasa buducnost ( niektori ma teraz asi odsudia ) ale trend hovori za vsetko. Coraz viac sa stretavam s pripadmi, kde je odpoved na otazku 'Ako ste sa spoznali' : 'Na pokeci ...'