Stretli ste sa uz niekedy s takym lekárom v nemocnici?
Nedávno som lezala v kardiocentre v BA, moj osetrujuci lekár síce sa nevyznal vo svojom profesii, napriek tomu robi na oddeleni uz 20. rok.Skoro nic tam nerobil len klebetil so sestrickami a bol stále usmiaty jak klaun.Druhy den sa spytal, ze ja preco c
Lekárov je málo a tak nastrkajú kadekoho kdekolvek.. stretla som sa aj s horšími. Ešte bud rada,že si vyviazla živá odtial,v niektorých nemocniciach si už len po smrť možeš prisť..
Ked vystudoval 6 rokov sakra tazkej mediciny a robi tam uz 20 rokov tak asi az tak nevzdelany vo svojom obore nebude, rozmyslaj trochu a to, ze on ma v praci dobre vztahy a klebeti so sestrickami moze byt tebe jedno..tu nebude problem v lekarovi ale pacientovi najdi si nejakeho suchara, ktoremu bude srdecne jedno kam ty chodis do skoly a pocas celeho vysetrenia ti nepovie ani slovo, tak by to bolo najlepsie, vsak?
@nelka24 neviem co ti vadi ? Ze si povedal svoj nazor a urazil tvoje velke ego ze si musela zalozit o tom forum ? Zabudol som pravo v zahranici je iny level ....
Poviem ti to takto. Mama mojej veľmi dobrej kamarátky je lekárka. Už dlho. Dneska má súkromnú ambulanciu u seba doma, má sestričku, ktorá všetko robí za ňu a ona vôbec nemusí robiť také tie "špinavé roboty" - odoberanie krvi, robenie výterov z konečníka/hrdla a ja neviem čo všetko ešte. Ale nie vždy to tak bolo, vyštudovala ťažkú školu a potom mala prax a potom robila v štátnej nemocnici práve takéto roboty. Teraz je za najväčšou vodou a môže si dovoliť sedieť za stolom a "nič nerobiť" a "klebetiť si"
Ale veď podľa mňa bol tvoj lekár len trochu senilný, toť vše. Stretla som už horších lekárov a to som ich pochodila a postriedala až až. Aspoň za tebou prišiel a aspoň sa s tebou rozprával. Ak nie si spokojná, tak ho zmeň ale na Slovensku niečo lepšie nečakaj...
mne lekár, o ktorom hovoria, že nič nevie a nič nerobí zachránil svojím konaním, dá sa povedať, život, alebo mi určite uľahčil liečbu, čiže si nedovolím sa nad ním nejako pozastavovať
@nelka24 zrazu si na práve? Oo dovolím si pripomenúť tvoje fóra: 18.1.2013 : "Som druhácka na UKF,studujem stredoeropsku areálovú kultúru,odbor je na ho.no, nic sa nenaucime, " » www.birdz.sk/diskusie/chcem-...
@tunidlo Každý jeden, čo si tú školu prešiel poctivo (už som počula aj o holke, ktorej frajer cvaká skúšky a úspešne jej to ide už druhý rok na UK, keď náhodou doštuduje tak podla mňa bude maž v práci veľké problémy..)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a poučuje každý rád..
Podľa teba je teda každý jeden doktor kompetentný?
Ale veď podľa mňa bol tvoj lekár len trochu senilný, toť vše. Stretla som už horších lekárov a to som ich pochodila a postriedala až až. Aspoň za tebou prišiel a aspoň sa s tebou rozprával. Ak nie si spokojná, tak ho zmeň ale na Slovensku niečo lepšie nečakaj...
inac to ze bol vysmiaty to mas pravdu, to je na vyhadzov
ja som bola aká šťastná, keď som mala otca na are a lekárky a sestričky boli stále ticho, a dokonca nereagovali ani na otázky, to si dovol!
zvyšok to isté
wtf?