...človeka, pri ktorom ste si hneď povedali, že tohto si chcem vziať za muža (resp.za ženu)? Ak áno, ako to pokračovalo? Ste spolu alebo ste ho už nikdy viac nevideli? Prípadne, stáva sa vám to často alebo ste to ešte nikdy pri nikom nezažili?
Mm.. 5 rokov som sa pokusala, maxinalne ma tak typek zavolal na kavu alebo niekam, ale nikdy nic viac ako objatie.. je to gay, ale to som sa dozvedela len nedavno
Ale ano ale myslim ze raz len. po 2 rokoch sme zistili ze len laska nestaci a boli sme kamosi dalsich 5 rokov pokial si nenasiel nejaku picu frajerku a uz si ani nepiseme
Boli sme spolu 3 roky, mali sa zobrat na Maldives a zit v spaniels ku. Postupne sme pochopili, ze chceme uplne ine veci od zivota, takze to nie je moj muz, ale ano, chcela som jeho priezvisko. Super vztah to bol
@0 aha, som sa asi zle vyjadrila (keď vidím komenty 4,5,8), nemyslela som to tak, že ste si to s tým človekom povedali, ale že len tak sami pre seba ste si to povedali, resp. pomysleli
Raz som si na prvy pohlad pomyslela, ze takehoto muza som vzdy chcela mat. Akoze mat vedla seba v zivote, nemyslela som detailne na prstienky, biele saty a institut manzelstva.
Bolo to na lyzovacke v stredisku, kde som nikdy predtym (ani potom) nebola. Sedeli sme s kamosmi v preplnenej restauracii, on sedel o par stolov dalej so svojimi kamosmi. Neviem presne popisat, preco som si ho vsimla v dave, kazdopadne z toho potom vzinkol super pribeh a asi pol roka sme spolu chodili
Povedal a ani nie tak dávno.. ...tak bola v tom aj pobláznenosť, no to vzniklo tým, že by ocenila takého chlapa a že by si ma chcela zobrať za muža ...ja tým, že som nemal ešte žiadnu som sa o ňu snažil a snažil sa to neprepásť, ale nevyšlo to vôbec a ani sme sa nikdy nevideli ...ja mám proste smolu na nájdenie baby
ale raz sa mi stalo na jednom art vystupeni ze z typka co si myslel ze ho nepocuj, taka z neho vypadlo pre sameho seba "toto bude moje dievca" a uplne ked som sa pozrela bolo vidno ze sa mega hanbil a zeto nemalo byt nahlas ale boli sme dobry kamosi aj sme spolu robili (ja som mu vybavila tu robotu) ale nic nikdy medzi nami nebolo
@livre zase bud rada ze si sa po piatich rokoch nedozvedela od kamošky že není gay keď si to o myslela polka školy od prvého ročníka na strednej... a ja som sa to dozvedela na výške až.... Dúfam že sa to k nemu nedostalo lebo ako taký trapas by to bol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Resp ked ma niekto brutalne ocaril, tak sme spravidla ani spolu neprehovorili
To je len taký prvotný ošiaľ ale byť s niekym celý život, to rozhodne nie je len také jednoduché rozhodnutie. A toto by bola celkom lotéria.
Bolo to na lyzovacke v stredisku, kde som nikdy predtym (ani potom) nebola. Sedeli sme s kamosmi v preplnenej restauracii, on sedel o par stolov dalej so svojimi kamosmi. Neviem presne popisat, preco som si ho vsimla v dave, kazdopadne z toho potom vzinkol super pribeh a asi pol roka sme spolu chodili
Ew.
ale raz sa mi stalo na jednom art vystupeni ze z typka co si myslel ze ho nepocuj, taka z neho vypadlo pre sameho seba "toto bude moje dievca" a uplne ked som sa pozrela bolo vidno ze sa mega hanbil a zeto nemalo byt nahlas ale boli sme dobry kamosi aj sme spolu robili (ja som mu vybavila tu robotu) ale nic nikdy medzi nami nebolo