To je teda otazka. Zmyslom tejto diskusie je ci ste uz zazili nieco takeho uzasneho co by ste este vratili spät..ja som nieco uzasne zazila vcra v Aqua parku..proste uzasne bolo..este by som sa cela raz tam stretnut z tak uzasnymi ludmi..je to podla was
je vela veci, ktore by som chcela vratit a zazit znova, ale to uz nie je mozne a ani by to nebolo take iste...iba ak by som sa vratila do tej doby, co je totalne nemozne
jj dosť vecí by som chcela vrátiť s5 alebo aspoň zažiť znova to isté to by bolo supiš lebo Každý Krát je to už potom iné :S napríKlad prvé oKamihy s priateľom, to chvenie v brušKu a taK teraz je pusa samozrejmosťou a to sa mi nepáči
noo stretnutia... čo sa týka stretnutí samotných, tak by som ich vracať asi nechcel... iba v tom prípade, ak by to boli stretnutia s tými istými osobami ale už v tomto novom čase, keď som aj iný ako kedysi.. ale tak či tak neriešim...čo bolo to bolo a čo bude uvidíme
ja zažívam už, piaty mesiac to bude a túto otázku si čoraz častejšie kladiem... treba preto dačo robiť, je to ťažké, ale treba bojovať o to, čo ti k srdcu prirástlo raz, nedaj si to odtrhnúť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
hmmm.. tak snáď iba niektoré také tie krásne okamžiky.. ale myslím, že ich zažijem ešte veľa.. takže čo bolo-bolo hor sa na nové pekné okamžiky