zoznamila som sa s muzom o 13 rokov starsim.Obaja sme sklamany laskou.Ale sme si velmi sympaticky.Uplne sa vo vsetkom chapeme.Uz viac krat mi pisal,ci sa nestretneme,ze by bol velmi rad,ze ma tuzi spoznat.V sobotu sa rozisiel s priatelkou,s ktorou chodil
takze... rozide sa s priatelkou a popri tom co mal ju balil teba.
Nemas ziadnu istotu ze sa ozaj s priatelkou rozisiel, vlastne ako dobre toho cloveka poznas? A okrem toho uz len vekovy rozdiel by mal byt varovny signal nehovoriac o tom ze ci stojis o taky vztah.
Hovorit o tom ze sa ta snazi dostat do postele je samozrejmost, kazdy vstah tak eventualne zacina lebo take je to prvotne premyslanie, co je vsak hlavne je vaznost takeho vztahu, ci si iba na sex alebo ci ma dojst k tomu aby to bol Otvoreny vztah. Co chcem powedat je ci sa chce s tebou drzat za ruky prechadzat sa po parku, casom ta predstavit priatelom a rodine...
videla som jeho fotky na facebooku,,,a take auta,ako ma on,nema ziadny obycajny clovek...a tam ma napisane,ze moje nove auto bmw X6ca ze moje stare auto-BMW x5 ...tak to urcite neni chudobny uchyl..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
V tomto pripade to bude naopak , z toho stareho bude nejaky 15 rocny
takze... rozide sa s priatelkou a popri tom co mal ju balil teba.
Nemas ziadnu istotu ze sa ozaj s priatelkou rozisiel, vlastne ako dobre toho cloveka poznas? A okrem toho uz len vekovy rozdiel by mal byt varovny signal nehovoriac o tom ze ci stojis o taky vztah.
Hovorit o tom ze sa ta snazi dostat do postele je samozrejmost, kazdy vstah tak eventualne zacina lebo take je to prvotne premyslanie, co je vsak hlavne je vaznost takeho vztahu, ci si iba na sex alebo ci ma dojst k tomu aby to bol Otvoreny vztah. Co chcem powedat je ci sa chce s tebou drzat za ruky prechadzat sa po parku, casom ta predstavit priatelom a rodine...
- - mozno az prilis analizujem veci...