hej stretla už XYkrát ale nie zámerne, len ma poznalo strašne veľa ľudí a keď som prišla niekam na party tak každý hneď vedel že "aha to je tá klaudiqaaa" a vraj som tiež naživo iná než na nete, ja to posúdiť neviem, ale asi na tom niečo pravdy bude keď mi to povedalo už viac ľudí... ale tak že by som sa s niekým chcela stretnúť cez net, to nie...
@bizbilio Ospravedlnte, prijmite, prosím, pokornú omluvu - len utiekli mi údenáče zo špajzy, i priplichtili sa mi v svojej nezdvorilosti Vám k "menu" - dám im hlavy zoťať, len, čo ich dolapia moji drábi, Vaša eminencia, prísahám na svoju česť a ak nedodržím, nech sa na mieste prepadnem v horúce peklá!
no je to na kokot... a keby sme nebol od tej priehrady asi 30m a keby sa mi ju chcelo ťahať, čo by koniec koncov nemusel byť vôbec problém mohla mať asi 5kg aj s topánkami tak ju tam za toto hodím...
cez net som spoznala svojho frajera vtedy nim samozrejme este nebol a aj ked sme asi boli kazdy trochu iny na nete ako v skutocnosti tak sme si stale super rozumeli a tak sme sa zacali stretavat...a sme spolu uz vyse 4 rokov
samozrejme už XY krát...ale net skresľuje..každý sa tu robí lepším,dokonalejším-aspon podľa môjho názoru ...ale v pohod estretká ,som spokojná s niektorými a s niektorými nie ...tak to v živote býva ..-
Tak ja dam svoju skusenost. Ale je to trosku uz davnejsie .. naposledy ked som sa s niekym, koho som cez internet spoznal, stretol, bolo to asi 6 rokov dozadu. Este ako pubertiak. Nakolko som mal velmi dobrych rodicov, ktori na mna kaslali tak som si lietal kade sa mi chcelo. V tej dobe este na IRC (pokec nehrozil) sme boli dost dobre komunity, ako ludia sme sa dost dobre poznali a tak nam ani asi nebolo take cudzie a nezmyselne sa nakoniec aj stretnut. Niekolko mojich vztahov bolo na takomto stretnuti zalozenych. Ale dnes je to trochu ine .. aspon ja mam take pocity. Vtedy sme sa dobre poznali, k IRC neexistovali nejake albumy a pod. ako su k dispozicii na pokeci a inych portaloch. Spoznavali sme sa aj niekolko mesiacov a ak sme si vymenili jednu dve fotky tak viac-menej len ako formalitu a ako priatelia. Casom sme si zacali rozumiet a ked slovo dalo slovo sa aj stretli a nikdy toho nikto nelutoval.
Dnes vsak kazdy hned pozera foto a filtruje podla sympatii. Nasledne to smeruje k pretvarkam a podobne. Ako tu vela z Vas pise, net skresluje. Dnes ano, tych par rokov dozadu to az take nebolo. Aspon ja som to nepocitoval. Pri stretnuti bola osoba taka ista ako na nete, len jej pusa sa zmenila z na ozajstnu
Stretla som sa, viackrát, ale väčšinou to boli len ľudia z môjho mesta, prípadne blízkeho okolia, a s poniektorými som doteraz fajn kamarátka. A s tými daľšími ..... Som rada, že som si našla chlapca normálne pri športe ^_^
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
A inak som sa stretla a doteraz som vďačná (vlastne vďačnejšia). Ale ona vie, s akými témami sa ďaleko nedostane .
a s jednym som doteraz
niektoré boli celkom v pohode, iné zasa úplne fajn, keď si s druhým sadneš , ako na nete i osobne .. máte si čo povedať a podobne ..
ale zas mám za sebou aj také, kedy tá konverzácia padla a skončila v slepej behom pol hodiny ..
Dnes vsak kazdy hned pozera foto a filtruje podla sympatii. Nasledne to smeruje k pretvarkam a podobne. Ako tu vela z Vas pise, net skresluje. Dnes ano, tych par rokov dozadu to az take nebolo. Aspon ja som to nepocitoval. Pri stretnuti bola osoba taka ista ako na nete, len jej pusa sa zmenila z na ozajstnu