Predstavte si, že sa cez internet zoznámite s fajn osobou opačného pohlavia a skvele si rozumiete. Po akom dlhom čase ste ochotní sa s ňou stretnúť naživo?
Take stretnutia su tiez aj dost riskantne-moja sestra sa pred rokom cez internet zoznamila s chalanom-super si rozumeli a vsetko bolo vyborne az si dohodli stretnutie.Vtedy mala len 15 rokov-ZNASILNIL JU a dodnes je tou udalostou velmi poznacena
Nooo ja moc dobre skúsenost s takými stretkami nemám... Na nete je super a naživo nemyslím vzhľad je taká čo ja viem iná než som si možno predstavoval povahovo
Ako kedy S jednou som sa stretol ani nie po 2 tyzdnoch s inou ja po mesiaci.... to zalezi aj od druhej strany. A ze by sa cosi stalo? Nemyslim pokial nie je niekto vyslvoene blby... Ked sa da to stretko na verejnom mieste tak pohoda aj ked to nie je mesto ktore poznate. Problem je ked pojdete "domov" alebo nastupite do auta atd
no dobra tema...asi az po case, ked si verite natolko, ze sa mozete spoznat...a dobra rada je najskor si zatelefonovat, aby si clovek zvykol napriklad na hlas urcitej osoby
no ja sa nerada stretavam cez net raz som sa stretla no dopadlo to otrasne len sme na seba cumeli ,ale uz sa pozname najdalej si pišeme a sme kamoši,ale to bolo posledny krat co som sa s niekym takto stretla a ešte nieco musim toho cloveka poznat naozaj dobre cize az po case
na druhy den trebars ale napriklad s jendou babou si rozumiem cez net...piseme si skoro rok a pol ale nazivo sme si povedali akurat ahoj a to byva len 3 km odomna
kazdy sme iny...mne sa stalo napriklad ze som si pisala s chalanom,velmi sme si rozumeli, volavali sme si...a ked sme sa po dlhsom case stretli, prisiel po mna na aute ...zamkol ma v nom a zacal ma vyzliekat...ludia dokazu byt hajzli treba si davat pozor aj ked niekedy sa to neda
...ja som poznala, vlastne este poznam , jednoho chalana a s nim som si pisala asi 2 mesiace, potom sme sa stretli aj ked sme chodili do tej istej skoly ....ale v skole sme sa asi po 2 tyzdnoch odvazili pozdravit ...ale cez net sme pisali dost intenzive, niekolko hodin denne...takze sme sa dost dobre spoznali a ked sme sa nazivo stretli, tak to bolo nico straaasne trapne, hrozne, ...taky stres strasny...ale potom, po case sme spolu zacali chodit, vydrzalo to iba 2 mesiace necele, presnejsie 51dni asi ...a po pol roku sme sa znovu dali do kopy a vydrzalo to takmer tyzden ..a teraz preslo pol roka odkedy sme spolu boli, alebo aj viac, no piseme kazdy den na icq a skvele si rozumueme, zajtra s nim idem o5 von ...som teda zvedava jak to dopadne, ludia drzte palce nech nie sme ticho ako skoro vzdy ......
ale inak spoznala som sa este asi s 2 chalanmi cez net, s ktorymi som sa stretla, s jednym asi po mesiaci, s tym to bolo nieco strasne, este horsie ako s predchadzajucim pripadom ...a potom bol este jeden s ktorym sa poznam asi od oktobra a boli sme spolu vonku az cez jarne prazdniny nieco strasne...boli sme ticho a ked uz sme sa o niecom bavili, tak o skole myslim, ze potom uz o mna nemal zaujem, najvacsie vzruso bolo, ked mi zapinal na ulici podprsenku .... ale taktiez si s nim takmer kazdy den pisem a flipy su s nim dost teda
PS: vsetci traja sa spolu poznaju, prvy a treti maju rovnake meno, chodia spolu teraz na brigadu ...a ten druhy je starsi brat mojho spoluziaka, s nim uz ale niesom v kontakte...heh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale pravda - skôr než sa všetky témy nepreberú cez net
A to nielen s osobou opačného pohlavia
Lebo pre mňa by to bolo stretnutie, s ktorého by možno vzišlo maximálne kamarátstvo, zaľúbiť sa cez internet neviem.
ale inak spoznala som sa este asi s 2 chalanmi cez net, s ktorymi som sa stretla, s jednym asi po mesiaci, s tym to bolo nieco strasne, este horsie ako s predchadzajucim pripadom ...a potom bol este jeden s ktorym sa poznam asi od oktobra a boli sme spolu vonku az cez jarne prazdniny nieco strasne...boli sme ticho a ked uz sme sa o niecom bavili, tak o skole myslim, ze potom uz o mna nemal zaujem, najvacsie vzruso bolo, ked mi zapinal na ulici podprsenku .... ale taktiez si s nim takmer kazdy den pisem a flipy su s nim dost teda
PS: vsetci traja sa spolu poznaju, prvy a treti maju rovnake meno, chodia spolu teraz na brigadu ...a ten druhy je starsi brat mojho spoluziaka, s nim uz ale niesom v kontakte...heh