ja mám strie na chrbáte z rýchleho rastu, doktorka mi na to odporučila nejaký krém, ale kašlem na to, nejako mi to tam nevadí... ale keď si dám dole tričko, občas sa ma pýtajú, či mám rád bičovanie
z cvičenia sa strie robia, neviem ako sa dá tomu zabrániť, menej cvičiť?
Mne sa spravili dve na ľavej ruke a dva krát vábne to nevyzerá. Po troch čiarkach mám po bokoch brucha - keď som to prehnal pár dní s brušákmi na lavičke, koža sa jednoducho priveľmi namáhala a naťahovala a bolo. Takže nejaká rada by sa zišla aj mňe
mne sa urobili na brucha a na prsiach lebo som civičila vela na jednu suťaž a som rychlo schudla a mi to ostalo použivam na to dajaky krem a pomaha to...
tak ten eucerin skúsim asi aj ja, čo to stojí? Po maturite a príjmačkách na výšku keď opadne stret mám v pláne začať aktívne cvičiť a premeniť tú hordu sádla na svalstvo.
@elefant celkom dost asi 13 eur ale pokym nemas bars zlu kozu alebo tak malo by stacit aj hocijaky krem na olejovej baze, ked si ho budes natierat, tam kde si myslis, ze moze praskat koza a hlavne tu kozu masirovat.
strie nie sú z cvičenia, ale zo schudnutia, hlavne výrazného. nezbavíte sa toho ŽIADNYMI krémikmi, keď už raz sú, tak budú navždy. Farma priemysel zarába práve na takýchto zázračných krémikoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Inak cvičiť a tak...
Mne sa spravili dve na ľavej ruke a dva krát vábne to nevyzerá. Po troch čiarkach mám po bokoch brucha - keď som to prehnal pár dní s brušákmi na lavičke, koža sa jednoducho priveľmi namáhala a naťahovala a bolo. Takže nejaká rada by sa zišla aj mňe
@elefantt 2-3 nie su nic ja mam na ramenach aj tak 5 cm a po rukach mam fakt kopu aj na chrbte, na stehnach...
tak ten eucerin skúsim asi aj ja, čo to stojí? Po maturite a príjmačkách na výšku keď opadne stret mám v pláne začať aktívne cvičiť a premeniť tú hordu sádla na svalstvo.
A nerob si ťažkú hlavu, je to okey ...
Na mužoch je to dokonca príťažlivé, ak sú na pekných miestach