A je jedno ako ma ostriha kadernicka......mne sa stále nepáčia moje vlasy preto som ich nosil vždy dlhé jak mohli byť.....ale bohužiaľ robím vbore ktorý vyžaduje krátke vlasy tak....čo narobíš
Akoze idk, kadernicky mi vyrobili na hlave hrozne bizary aj megasuper veci. Vzhladom na to, ze teraz som dlho nosila kratke tak by som sa asi neodvazila si ich strihat sama, podstrihnut si dlhe je jedna vec, ostrihat si kratke je nieco uplne ine...
u kadernicky ale par mesiacov som sa nestrihal zacinanaju mi rast dlhe blond vlasy baby mi hovoria ze si to tak mam nehat. ale mne tie vlasy furt zavadzaju. par ludi mi povedalo ze vyzeram jak Curt Cobain alebo hipik (co ti jebe) takze buduci tyzden idem ku kadernicke a necham sa ostrihat pekne na kratko, na bokoch si to neham vyholit a hore si neham vlasy a tie si budem pekne gelovat
mam extremne zle skusenosti s kadernictvami (nielen s ucesom, ale s tym, ze sa do mna kadernicky navazali, urazali ma a boli ku mne neuveritelne sproste)
ale zas aj velmi dobre, ked som nosila vyholenu stranu, ofinu a vselico, tak na jednom mieste mi to vedeli urobit strasne dobre
ale vacsinou sa striham sama, je to velmi uspokojiva cinnost a myslim, ze ked mam len rovne dlhe vlasy, je to uplne jedno
@narazuvzdornaa ja mam v Prahe skusenost s jednym kadernikom v takom desivom tmavom mini kadernictve, ktory ma cely cas presviedcal, ze ludstvo je ovladane nejakymi nadprirodzenymi bytostami a rozpraval mi o tom do najmensich detailov, aj take veci, ze ja som velmi stara dusa, ze to citi, inak by mi to nehovoril... Prvy krat som len pocuvala, druhy krat som sa s nim pohadala (podotykam ze som sa vyjadrovala velmi vecne a diplomaticky) a treti krat som tam uz radsej nesla. Hrozne ma to tam desilo.
@narazuvzdornaa jo a este... Mala som vtedy velmi dlhe vlasy a zdoraznovala som, ze chcem iba podstrihnut a on mi ich ostrihal NAD ramena bez mojho vedomia (nemala som okuliare, tak som si to neskoro uvedomila) som sa z toho spamatavala este niekolko tyzdnov...
Doma... Keď to pokazím tak aspoň sa nemusím hanbiť ze to spravil niekto iný... Stalo sa ze moja bývalá kamarátka išla ku kadernícke aby jej nafarbila vlasy.... Keď som ju druhý deň videla tak ako keby jej tam iba dala farbu ja na jej mieste by som ani von s tým nešla... Úplne neprirodzene a ešte to strašne svietilo a potom jej ta kaderníčka povedala by si kúpila zosvetlovac a ze ma potom dôjsť ale strašne za to vysolila a ten efekt ako katastrofa by som s tým nedokázala týždeň chodiť po vonku ako ona... Lebo ako úplne neprirodzene a hrozne... To ako by ju to vyšlo lacnejšie keby ze si kúpi farbu a spraví si to sama a efekt by bol oveľa lepší podľa mňa... Alebo keď sa dala ostrihať tiež z to dosť vysolila a chcela do postupna tak jej spravila véčko namiesto ako keby schody... Som jej vtedy povedala ze by som jej to ja spravila lepšie a by to mala ešte aj zadarmo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ak mám spraviť zlé rozhodnutie, som rada, ak som zaň zodpovedná len ja sama
ale zas aj velmi dobre, ked som nosila vyholenu stranu, ofinu a vselico, tak na jednom mieste mi to vedeli urobit strasne dobre
ale vacsinou sa striham sama, je to velmi uspokojiva cinnost a myslim, ze ked mam len rovne dlhe vlasy, je to uplne jedno