Ahojte mám fixný strojček ale chcela by som vedieť, či môžem zmeniť zubára (čeľustný ortopéd myslím že je to ) pretože chodím ku zubárke čo robí nekvalitné strojčeky asi preto že si za ne nič nepýta (čiže ich robí zadarmo) môžem prejsť k inému
@yoshtixiang
nie nie moja obvodná nerobí ona mi dala odporučenie na jedinú zubárku v našom emste čo robí strojčeky chodia ku nej všetci z mesta so strojčekmi a nikto neplatí je štátna a robí ich tak nekvalitne že všetci sa na ňu sťažujú
@dia7 urcite ano mozes si zmenit a odporucam cim skorej lebo predje ten cas ani nezbadas a strojcek mas na dve veci tak aj zuby budu na nieco podobne ...v dnesnej dobe cim drachsi strojcek tim si mozes byt ista ze tie zuby budes mat kvalitne rovne a usmev stoji zato
takze najdi si poriadnu zubnu technicku ktora ti spravi strojcek ako sa patri mozno zaplatis zato dost vela ale stoji to zato ja keby som nemal pred rokmy tak by som to preklinal a teraz by som zubamy aj z kuta pavuka vyhrizol ..takze tak
okeej Ďakujem len zase tiež nechcem dať niekoľko stoviek eur (ako moja kamarátka čo má 15 a platila 800 eur) čo by som za to mohla ísť niekde na dovolenku s rodičmi D niekde aj dva krát
aj nam obvodna zubárka odporúčila nejaku jej známu ale podla odporíčaní iných ľudí sme sa napokon rozhodli že k nej nejdem a vybrali sme si inú .. tiež je štátna, no strojček nám vyčíslila na sumu okolo 800-900 eur (počítali sme s tým) .. no neskôr mi zistili, že mam nejak posunutu sánku, z toho určili diagnózu a vďaka tomu za cely strojček neplatim nič.. čiže úplne spokojná som zubárku milú mam strašne
každopádne ak niesi spokojna so svojou zubarkou a vidiš že svoju robotu odflákne, tak prestúp inam určite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ak tvoja obvodná nerobí strojčeky, tak nemusíš prestupovať,
takto sa mi to zdá
nie nie moja obvodná nerobí ona mi dala odporučenie na jedinú zubárku v našom emste čo robí strojčeky chodia ku nej všetci z mesta so strojčekmi a nikto neplatí je štátna a robí ich tak nekvalitne že všetci sa na ňu sťažujú
a môžem k nemu ísť už keď mám strojček cca rok?
takze najdi si poriadnu zubnu technicku ktora ti spravi strojcek ako sa patri mozno zaplatis zato dost vela ale stoji to zato ja keby som nemal pred rokmy tak by som to preklinal a teraz by som zubamy aj z kuta pavuka vyhrizol ..takze tak
každopádne ak niesi spokojna so svojou zubarkou a vidiš že svoju robotu odflákne, tak prestúp inam určite
to fakt? D lebo aj mne doktorka niečo hovorila že mám celú hornú sánku posunutú doprava