Ahojte,mam problem s tym,ze mi pred rokom vyrastli naraz vsetky zuby mudrosti,o com som ani nevedel nakolko ma vobec nic nebolelo ani som nic necitil.Len na prehliadke mi lekarka zistila,ze uz su vonku.Ale minule som si vsimol,ze sa mi na jednej strane po
ja som platila este v korunach a bola som u sukromnej, cize to bolo drahe tak ci tak lenze mne ho nasadili v 10tich , lebo som mala uz iba trvale zuby a dali dole v 12tich
a potom s anosia take folie a po urcitej dobe mi zubarka povedala, ze ich viac netreba a okolo 18tky s ami zacal posuvat jeden zub a celkovo sa poposuvali trosku, cize nikdy ti nezostanu take ako par rokov po snati strojceku, mne potom ten jeden zub uz nevyrovnal ani nocny strojcek...ale poznam vela ludi co si dali po20tke a je to zajedno, lenze ja som mala strasne krive zuby ako dieta, ze mi rastli niektore aj z dasna uplne hore, tak mi ho dali cim skorej, ale vraj teraz po snati ti daju dajaku trvalu foliu odzadu, ktora zabrani tomu naslednemu posunutiu zubov, ja som na toto mala asi smolu
tym chcem povedat,ze je jedno, kedy si das strojcek, zuby sa ti zrejme aj tak trosku skrivia po urcitej dobe, ale vzdy to bude vyzerat lepsie ako pred strojcekom
Niekedy tie drôtiky čo dávaju za zuby nedávali teraz už na to prišli že sa zuby prirodzene posunu mne sa zub posunul po siedmich rokoch tiež skoro ako tebe a to som 6 rokov nosila ešte ten priesvitný nočný :/ takže nie sama si mala smolu @momoglamorous
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a potom s anosia take folie a po urcitej dobe mi zubarka povedala, ze ich viac netreba a okolo 18tky s ami zacal posuvat jeden zub a celkovo sa poposuvali trosku, cize nikdy ti nezostanu take ako par rokov po snati strojceku, mne potom ten jeden zub uz nevyrovnal ani nocny strojcek...ale poznam vela ludi co si dali po20tke a je to zajedno, lenze ja som mala strasne krive zuby ako dieta, ze mi rastli niektore aj z dasna uplne hore, tak mi ho dali cim skorej, ale vraj teraz po snati ti daju dajaku trvalu foliu odzadu, ktora zabrani tomu naslednemu posunutiu zubov, ja som na toto mala asi smolu